Mit tegyek gyűlölöm az anyámat egyszerűen szorongok ha a közelébe kell lennem nem bírom elviselni egy kegyetlen durva nő mit tegyek hogy megváltozzon?
úgy érzem kicsinált idegileg.folyton dirigál és lekezelően bánik velem holott már rég felnőtt vagyok.
most pszichiáterhez fogok menni
de amúgy hogy tudnék munkát szerezni és eljönni tőle máshol lakni?
Kössz a kedves választ.Tudod nem szívesen megyek emberek közé ezért sincs munkám.
am igen de azt mondta ő neki nincs rá szüksége...
az ilyen bunkók miatt utálok mindenkit mint te előző!!
tudod ha nem beszélsz perfektűl valamilyen nyelvet esélyed sincs és ha nem nyalsz be tövig
am vidéken élek.
nagyon sokat segítettél gratulálok
ezt az oldalt is felégetném
Járj terápiára. Pszichológushoz, ne pszichiáterhez. Tapasztalatból mondom, hogy ez hoz tartós és érdemi változást a szülővel való kapcsolatban. Két év terápia alatt megtanultam úgy kiállni magamért, hogy az anyám is megtanult értékelni. De az én változásommal sikerült az ő hozzáállásán változtatni.
Az, hogy elköltözöl, önmagában nem hoz változást. Tizensok éve nem élek a szüleimmel, de hatással vannak rám, a személyiségemben hordoztam azt, amit belém plántáltak. Barátom szintén elköltözött otthonról évekkel ezelőtt, de számára sem jelentett megoldást. (Ő is jár terápiára.)
Szóval magadon dolgozz, a saját önértékeléseden, szakember segítségével, és ez fog segíteni hosszú távon. Jöhetnek a kifogások, de hidd el, semmi más nem segít! Mert a világ nem fog változni, csak mert te szeretnéd. A megoldás a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!