Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet annyira durva a szules...

Lehet annyira durva a szules utani depresszio hogy ongyilkos legyen a nő?

Figyelt kérdés
Erősebb a vagy hogy ne eljen tovább mint az hogy vigyaznia kell a gyerekere?
2014. okt. 15. 15:14
 1/9 anonim válasza:
100%
A hugomnak rendszeresen az jart az eszebe , hogy leszurja a picit es utana magat is. De persze nem tette meg, szolt a ferjenek aki orvoshoz vitte.
2014. okt. 15. 15:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Na engem pont nem fog vinni sehova a ferjem... Hanyszor mondtam mar hogy nem vagyok jól....
2014. okt. 15. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szia igen ! pont erről volt szó a fókuszban is!

Nagyon durva állapot lehet.

Nem ismerem a kezelését, de tény,hogy mások segítsége szülők férj barátnő nagyon sokat számít. Esetleg olvashatnál ezzel kapcsolatos könyveket.

2014. okt. 15. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Főleg a hormonok okozzák.
2014. okt. 15. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Tök jó, hogy az ilyen nőknek lehet párjuk, babájuk... Igazságtalan az élet, de ro.had.tul! Had ne írjam le amit épp gondolok, mert az nagyon nem esne jól, az tuti!
2014. okt. 16. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet, de nem egyszer előfordul,hogy miután megölik vagy megpróbálják megölni a babájukat elszáll a bátorságuk és magukkal nem végeznek. Nem kell,hogy férjed vigyen orvoshoz,menj el te. Az már jó ha felismerted a jeleket, tudod,hogy tehetsz ellenne, menj és keress fel egy orvost, kérj segítséget a védőnőtől!
2014. okt. 17. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
sajnos igen, de legtobbszor megoli a gyereket is. azonnal orvoshoz menni es segitseget kerni aki eszleli magan. es lehetoleg rabizni a kicsit tobb orara nagyszulore, apara, hogy minel jobban tehermentesitve legyen az anya amig az allapotat stabilizaljak.
2015. jún. 8. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
5os . rendkivul ostoba vagy. ez egy mentalis betegseg ugyanugy mint a skizofrenia vagy a bipolar es egyebek cask sokkal sulyosabb tud lenni a szules utan mint a sima depresszio. ma mar MRI vizsgalat siman kimutatja hogy az agyban a betegsegtol felborult a kemiai egyensuly ez okozza a tuneteket. annyira betegseg hogy ha ebben az allapotban gyilkol a beteg nem vonhato felelossegre. a betegseget nem elitelni kell hanem kezelni.
2015. jún. 8. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
sajnos igen. amikor nagyon elsulyosbodik az allapot azt szules utani pszichozisnak hivjak. Nekem volt es abban az idoben (70 es evek) MO on meg ismeretlen volt az ilyesmi. csak a szerencse mentett meg mind a kettonket hogy nem haltunk meg se en se a gyerek. viszont mivel nem kaptam megfelelo kezelest eletre szolo mentalis karosodast szenvedtem, amig elek gyogyszereket kell szednem.
2017. nov. 16. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!