Lehet annyira durva a szules utani depresszio hogy ongyilkos legyen a nő?
Figyelt kérdés
Erősebb a vagy hogy ne eljen tovább mint az hogy vigyaznia kell a gyerekere?2014. okt. 15. 15:14
1/9 anonim válasza:
A hugomnak rendszeresen az jart az eszebe , hogy leszurja a picit es utana magat is. De persze nem tette meg, szolt a ferjenek aki orvoshoz vitte.
2/9 A kérdező kommentje:
Na engem pont nem fog vinni sehova a ferjem... Hanyszor mondtam mar hogy nem vagyok jól....
2014. okt. 15. 15:29
3/9 anonim válasza:
szia igen ! pont erről volt szó a fókuszban is!
Nagyon durva állapot lehet.
Nem ismerem a kezelését, de tény,hogy mások segítsége szülők férj barátnő nagyon sokat számít. Esetleg olvashatnál ezzel kapcsolatos könyveket.
4/9 anonim válasza:
Igen, lehet. Főleg a hormonok okozzák.
5/9 anonim válasza:
Tök jó, hogy az ilyen nőknek lehet párjuk, babájuk... Igazságtalan az élet, de ro.had.tul! Had ne írjam le amit épp gondolok, mert az nagyon nem esne jól, az tuti!
6/9 anonim válasza:
Igen lehet, de nem egyszer előfordul,hogy miután megölik vagy megpróbálják megölni a babájukat elszáll a bátorságuk és magukkal nem végeznek. Nem kell,hogy férjed vigyen orvoshoz,menj el te. Az már jó ha felismerted a jeleket, tudod,hogy tehetsz ellenne, menj és keress fel egy orvost, kérj segítséget a védőnőtől!
7/9 anonim válasza:
sajnos igen, de legtobbszor megoli a gyereket is. azonnal orvoshoz menni es segitseget kerni aki eszleli magan. es lehetoleg rabizni a kicsit tobb orara nagyszulore, apara, hogy minel jobban tehermentesitve legyen az anya amig az allapotat stabilizaljak.
8/9 anonim válasza:
5os . rendkivul ostoba vagy. ez egy mentalis betegseg ugyanugy mint a skizofrenia vagy a bipolar es egyebek cask sokkal sulyosabb tud lenni a szules utan mint a sima depresszio. ma mar MRI vizsgalat siman kimutatja hogy az agyban a betegsegtol felborult a kemiai egyensuly ez okozza a tuneteket. annyira betegseg hogy ha ebben az allapotban gyilkol a beteg nem vonhato felelossegre. a betegseget nem elitelni kell hanem kezelni.
9/9 anonim válasza:
sajnos igen. amikor nagyon elsulyosbodik az allapot azt szules utani pszichozisnak hivjak. Nekem volt es abban az idoben (70 es evek) MO on meg ismeretlen volt az ilyesmi. csak a szerencse mentett meg mind a kettonket hogy nem haltunk meg se en se a gyerek. viszont mivel nem kaptam megfelelo kezelest eletre szolo mentalis karosodast szenvedtem, amig elek gyogyszereket kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!