Így jogos hogy Frontint szedek?
Ami jelenleg van nekem:
- pánikbetegség (metrón, buszon, autóban, hányinger, szédülés, stb)
- kényszerbetegség (2007óta naponta, hajammal kapcsolatos sajnos:(( )
- depresszió (az előbbiekből könnyen beborulok, depresszióssá válok, nagyon gyakran)
- szorongás (emberektől, tömegtől, nyilvános és otthoni rosszulléttől)
Pszichológusnál voltam, 4alkalmas tesztet csinált, terápiával folytatjuk, de mondta hog yenyhe nyugtató is lesz mellette.
Igen ám, de közben az orvosom felírt egy ilyet, hogy ezt a három dolgot addig is megoldjam, normális életet tudjak élni nap-mint nap.
Naponta 2 x 0,5-ös Frontint kezdtem el ma. Normális? mehet szerintetek? Ez a sok masszív baj teljesen tönkretett és meditálás sem segített, sőt, gyakorlatilag semmi nyugtató citromfű tea, meg ilyenek.
Most hogy beszedtem 1-et nagyon jól vagyok! Tudom hogy nem old meg semmit, de talán amíg meg nem oldjuk a pszichodokival, addig szedném...
Vélemény?
24/L
Annyira köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat! Kedves tőletek, hogy írtatok!
Tényleg, hamarosan reagálok is kicsit bővebben, csak most kicsit beborult állapotban vagyok. : ( Igyekezem, a napokban.
Nekem is voltak/közbe vannak ilyen panaszaim. A doki felírt nyugtatót...akkor határoztam el h én pedig nem leszek gyógyszerfüggő ennyi idősen! Be sem szedtem!
Magadnak kell elhatároznod h te pedig erősebb vagy ennél,nem más vagy vmi hülye pirula irányítja az életed!
Nekem bevált! Amikor rámjön,magamban azt mondogatom,hogy "mindjárt elmúlik...nem lesz semmi bajom...volt már ilyen...mindjárt elmúlik...csak túlparázom..." És el is múlik (lekopogom).
Próbálj meg nem gyógyszert szedni! Erős vagy! Ne gyógyszerektől kelljen függnöd ennyi idősen!! Egy kalappal! Sok sikert!
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!