Jenci0115 kérdése:
Pánikbetegségre szedek rexetin antidepresszánst+frontint. Lehet tőle gombócérzet a torkomban? Már fül-orr -gégén voltam, ott nem találtak semmi bajom.
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 14:41
1/6 anonim válasza:
A gombóc (globus) érzés ugyanattól van, amitől a pánik betegséged = a pszichés problémáidtól. Ha mélylélektani terápiát (KIP, ego-state, regresszió, stb.) választanál, gyorsan megszabadulhatnál mindkettőtől.
2/6 A kérdező kommentje:
Egyiket sem ismerem.Kicsit kifejtenéd?Nem lehet reflux?Köszi a választ.
2014. júl. 26. 19:46
3/6 anonim válasza:
A pánikbetegség okozza a gombóc-érzetet, nem a gyógyszer. Ha reflux lenne, akkor társulna hozzá a gyomorsav maró íze is..
4/6 A kérdező kommentje:
A Héten jártam a pszichiáteremnél,a frontin helyett írt fel xanaxot,be is vettem egyet belőle,de az két napra szinte kiütött.Viszont a gombóc érzet akkor is megvolt.Azóta nem szedem,mert bealszok tőle a melóhelyen.Szerintem egy gasztro-ra csak elmegyek,hogy kizárjam a refluxot.
2014. júl. 26. 20:59
5/6 A kérdező kommentje:
Mégsem tudtam elmenni gasztrora,egyèbkènt reggel éhgyomorra szedek frontint az nagyjâból egèsz napra elmulasztja a gombócérzetet.
2014. aug. 6. 11:24
6/6 A kérdező kommentje:
Ezeket pszichológus csinálja?
2014. aug. 6. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!