182 centi magassag nagyon durva egy lanynal?
Apropo en nagyon szeretek lazan/fiusan oltozkodni..
Jol erzem magam egy szakasztott farmerben meg egy nagyon bo pulcsiban..
Anya szerint noiesen kene oltozkodnom a magassagom miatt
Termeszetesen nem fogok :p
Na de szerintetek meg egy ennyire magas lany is oltozhet fiusan?
Marmint a kisebb lanyoknak sokkal jobban all..raadasul a kicsi lanyok cukik,es torekenyek
A magas lanyok elvileg noiesebbek
De ha en nem akarok az lenni?
Jol allhat nekem is ez a "fius" stilus?
Es szerintetek durva ez a magssag?
Velemenyetekre lennek kivancsi :D
Koszii
Nem durva, és öltözködj fiúsan, az kényelmesebb.
Én 180 cm vagyok, és fiúsan öltözködöm. Meg leszbikus is vagyok mellesleg, de neked nem kötelező annak lenni hozzá, attól még öltözködhetsz fiúsan.
Ugy öltözködsz ahogy akarsz, ez nem magassaghoz van kötve. És igen, szép magasság 😀 hány éves vagy amúgy? 😊
L
15 :)
Es koszonom
Wow. Ezek szerint még nőni fogsz. Az már nem semmi azért. Van valami igazság abban, hogy az alacsony lányoknak cukinak, a magasabbaknak pedig szexinek "kéne" lennie.
Én a 170 centimmel se cuki, se szexi nem vagyok. 😂 A fiús stílus csak akkor áll jól, ha nem túl fiús az arcod hozzá. Vagy nem zavar, ha annak néznek.
Nem szo szerint fius stilusra gondoltam
Inkabb ilyen Hipster..
Vagy csak kevesbe noies
:D
Koszonom♡♡
Végülis az alacsony lányok nem lehetnek nőiesek....... köszi
Amugy igen kissé magas vagy. Nem lehet,hogy beteg vagy?.
Egyaltalan nem erre celoztam.:D
Csak mert felre ertetted nem kell flegmazni.Ha meglatsz egy magas lanyt egybol az jon le,hogy beteg?
Hat joo
Amugy ha kicsit korulnezel ,szinte mindenhol azt irjak hogy a magas lanyok kicsit noiesebbek,az alacsonyak pedig torekenyek,cukik
Ez egyaltalan nem jelenti azt hogy nem lehet forditva.
Csak ezt szoktak mondani.
"Apropo" - Nem tudod, mit jelent a szó...
"egy szakasztott farmerben" - Az milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!