Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon durva egy lanynal a...

Anunimusz2002 kérdése:

Nagyon durva egy lanynal a 182 cm magassag?

Figyelt kérdés

Kivancsi vagyok masok velemenyere is..

Nagyon magasnak szamit ez ?

Volt mar hogy ugy jottek oda: De magas vagy,nem rossz igy elni?

De sokan dicsertek is mar a magassagom..

En nem tudom hogy mennyire durva ez a magassag:/ nem vagyok erte oda..

Es emiatt az onbizalmam is csokken

Van hogy nemlatom magam olyan magasnak,de neha annyira kitunok a tomegbol ...

2017. jún. 27. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem átlagos, de talán annyira nem vészes.
2017. jún. 27. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy az! Hidd el sok alacsony lány szeretne olyan magas lenni, mint te. Ezenkívül a modellek is magasak, szóval nincs miért aggódnod. :)
2017. jún. 27. 15:05
 3/8 anonim válasza:
18%

Őszinte leszek ha egyenesen tudsz járni,nőiesen,akkor nem vészes,de ha meggörnyedsz hogy kisebbnek tünj akkor 1droidnak fogsz tünni!

Ha jó alakod van akkor hangsúlyozd a formas combjaid+3-4centis magassarkú is belefér,vannak 195centis pasik is!

2017. jún. 27. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj a legtobb lany szeretne magas lenni, nem tudom hany kilo vagy, de ilyen magas alkattal, akar oltozhetnel ugy mint egy diva( divatmodell) es akkor tuti, hogy elallna mindenki szava:)

Es hogyha a jarasod is szep, es a hatad is kihuzod akkor tuti leszel!

Az a lenyeg, hogy legyel magabiztos a testedben!

Es ne aggodj, en is magasnak ereztem magam, aztan rajottem, hogy ez sokkal jobb, fogadd el onmagad, es igy leszel a legszebb!

Ismerek egy lanyt, aki 198 centi, na neki peldaul mar tenyleg rossz lehet.

Keress magas fiukat, ha keresel, egy igazan jo ferfi ugy is 186-190tol kezdodik:P (legalabbis nekem)

2017. jún. 27. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen feleslegesen aggódsz! Előttem sok megszívlelendő dolgot leírtak már. :)
2017. jún. 28. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél önbizalom hiányos, semmi okod rá. Egyrészt ez egy adottság, ugyanúgy, mintha pl ellenkezőleg kicsi lennél, nem tudod befolyásolni, és semmi jelentősége, másrészt pedig van akinek az alacsony, van akinek a magas tetszik, különbözőek vagyunk. Pl nekem is a magas a lányok tetszenek. Nem baj ha kitünsz a tömegből legalább jól kilátsz :) Korábbi válaszolónak igaza van, ne húzd össze magad, legyél magabiztos, és ez látszódjon a tartásodon is.
2017. jún. 28. 17:46
 7/8 anonim válasza:
182 cm a mai fiatal lányoknál egyáltalán nem feltűnően magas. Én 186 cm vagyok fiúként és gyakran látok nálam magasabb nőket is, velem egymagas, v kicsit alacsonyabb meg rengeteg van. Szval nem durva ez:)
2017. jún. 28. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek :)

Aranyosak vagytok❤❤

2017. jún. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!