Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Hány pontot adnátok...

Nők! Hány pontot adnátok ezekre a srácokra tízes skálán?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

2017. máj. 31. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
Nem leszek szerelmes. És miért fogjam vissza magam, ha az nem én lennék? Annyira nekem nem kell egy kapcsolat, hogy megjátsszam magam, vagy úgymond leszíjjazzam magam más kedvéért. Nekem ilyen a temperamentumom és nekem ami átlagos "tempó", az másnak sok. Mint gyerekkorban, van, aki rajzolgatni szeret és építőkockázni, én meg szaladgáltam, táncoltam és bújócskáztam sokkal szívesebben. Én így születtem, ilyen fiú illik hozzám. És ez nem rosszabb vagy jobb tulajdonság, mint szolidnak lenni, hanem más.
2017. jún. 4. 12:38
 62/73 anonim ***** válasza:
az "összecsiszolódásról" mi a véleményed?
2017. jún. 4. 13:35
 63/73 A kérdező kommentje:
Ezt privátba folytassátok légyszi, nem szeretem ha összeszemetelik a kérdésemet.
2017. jún. 4. 14:08
 64/73 anonim ***** válasza:
bocsi kérdező.
2017. jún. 4. 15:06
 65/73 anonim ***** válasza:

Van, amit lehet, van, amit nem. Ezt nem. Sok dolgot elnézek és sok dologból engedek, a temperamentum más dolog. És nem szeretem, ha valaki annak ellenére, hogy "nem kompatibilis" a másikkal, nem tudja ezt a tényt elfogadni. Van, ami nekem is sok egy tulajdonságban, mert más szinten vagyok benne. Van, ami meg nekem kevés és nem változtatható.

Most komolyan, kedves aqer, belemennél olyan kapcsolatba, ami eleve úgy indul, hogy neked vissza kell fognod magad és kompromisszumokat kell kötnöd? Az ember ilyesmire többnyire csak úgy képes, ha szerelmes már. Nekem csalódás lenne az, hogy én "még mennék és még lelkesedek, meg csináljuk már, meg milyen szuper lenne ez és ez és ez" a másik meg átvált "nemár, hagyjál már, fáradt vagyok, nem érdekel" módba.

Én ezzel le is zárnám ezt a kérdést, a kérdezőtől meg bocsánat az offért.(:

2017. jún. 4. 15:26
 66/73 anonim ***** válasza:

"Most komolyan, kedves aqer, belemennél olyan kapcsolatba, ami eleve úgy indul, hogy neked vissza kell fognod magad és kompromisszumokat kell kötnöd?"

bizonyos határokon belül, igen. (rugalmasság)

2017. jún. 4. 15:44
 67/73 anonim ***** válasza:
egytől egyig nulla pont az összesnek. nekem nem jönnek be ezek a nyálgépek. a csajos/szökőkutas meg hát... azt nem tudom hová rakni.
2017. jún. 5. 09:15
 68/73 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy az 5.
2017. jún. 12. 17:37
 69/73 anonim ***** válasza:

4

8

2

4

-3

-2

5

2017. jún. 12. 23:34
 70/73 anonim ***** válasza:

1.5

2.6

3.5

4.7

5.4

6.4

7.5

2017. júl. 6. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!