Nők! Hány pontot adnátok ezekre a srácokra tízes skálán?
# 31: húha, várjál, kinyitom az ablakot, mert nem fér be a sok közhely a szobába! Ha az is lett volna, hogy biztos belsőre is amúgy egy buta hisztis gyökér vagyok, aki semmit nem ért el az életben, a falak is veszélyben lettek volna.
De vajon ha divatosan öltözök, akkor a személyiségem is jobb lesz? Felszínisztánban minden bizonnyal.
Azért vicces, hogy amikor nőket pontoznak, akkor nem sírnak alatta, hogy ja persze a műnőt/jó nőt pontozátok. :)
Nyugi már, nyilvánvalóan ezek csak külsőségek, nem kell senkinek komolyan venni.
Nekem pl- ha CSAK a külsőt nézzük-és itt most uyge csak azt nézzük, ahogy kérve van:
A 2-es tetszik a legjobban, de a szeme miatt.
A tetkókra kamaszként voltam ráizgulva, mára anélkül jobb lenne, de neki a szeme tetszik inkább.
A 7-es meg egyáltalán nem jön be...
6-os-ban van valami, szintén a szeme miatt :)
A többi nem tetszik, így inkább nem is pontozom, átlagosa kategória nálam kb.
Szóval 2-es, 6-os nálam a top, a többi meg egykutya kb. -Nagyrészt semmit nem vált ki.
# 33: Dehogy, hát az előbb megtudtuk, hogy én csakis a legjobb csajoknál próbálkozom :O Bárhogyan is, a lényeg az, hogy akármi van, az egészen bizonyosan csakis az én hibám, az én szándékos hibám, de szerencsére egy másfél másodpercig tartó sablonbrainstorminggal meg lehet oldani, csak ez nekem nem jut eszembe, vagy nem akarom, hogy eszembe jusson, nemtom, valamelyik. És természetesen mélyen belül én is olyan hulladék sekélyes vagyok, mint akiket kritizálok, és csakis azért nem tetszik a helyzet nekem, mert nem én vagyok a szerencsésebb fél.
Mert rossz dolgok csak a rossz emberekkel történnek. Biztosan megérdemlem. Igen, így kell lennie. Nem lehet máshogy. Nem baj, hogy mit mondanak mások, tévednek. Az a helyes, amit én gondolok. Az az egyszerű, fekete-fehér világkép, amit még kezelni tudok kényelmesen. Ahol nem kell gondolkodni, ahol a sablont ráhúzhatom bármire, aztán büszke lehetek magamra, hogy okosat mondtam. És akkor szeretni fognak. A szépek. A csúnyák mindegy, az ő hibájuk, hogy csúnyának születtek. Megérdemlik. De ha felvesznek valami álarcot, talán nem látom meg, hogy csúnyák, és akkor őket is emberként kezelhetem. Jó lesz nekem az az álarc. Az álarc szép. A szép jó. A szép fontos.
Hogy lehet egyetlen szerv alapján tetszeni a másik félnek? Én ezt nem értem. Tetszik a szája, meg tetszik a szeme.
Én egy nőre sem tudok vonzalommal tekinteni csak azért, mert valamelyik részlete tetszik. Az egész kell, hogy tetszen. Úgy tűnik a nőknél elég ennyi is.
Ha tetszik az egész és még külön valamilye azt persze ki tudom emelni, de csak egy dolog miatt nem mondom azt, hogy tetszik.
5
8
3
7
5
6
4
Nem az eseteim a szőkék, de a tetkó-piercing-fültágesz és a szakáll igen. Ez van.
1: nem jön be, nem látok benne semmi vonzót
2: nagyon vékony, túl sok tetkó
3: szépek a szemei, de nem az esetem
4: semmi kusugárzás
5: kisfiús feje van
6:ha levágná a szakállát, jobban nézne ki
7: tipikus nyálgép
1-8
2-10
3-7
4-9
5-5
6-6
7-8
A legszimpatikusabb a 3as és a 7es, de csak a 3assal járnék, ő igazán az esetem.
A magas pontszámot kapók szebbek, de nem az eseteim. A 3as számomra a legvonzóbb.
1: 5
2: 9, bar annyira nem vagyok a tetko hive
3: 7, bar a szaja kicsit gaz
4: 8
5: 3
6: 3
7: 3
Az utolso harom abszolut nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!