Nők! Hány pontot adnátok ezekre a srácokra tízes skálán?
Amúgy nem értem, mit csúnyáztok. Mármint, ezek tényleg olyan srácok, akikhez egy normális belsővel nagyon is lehetne vonzódni. Átlagosak és kifejezetten jó pasik.
Pedig aztán engem már rengeteget csesztettek azzal, hogy túl magasak az elvárásaim. Ezek szerint talán mégsem.
20n
A stílusa még kiforratlan, gondolom, a személyisége is.
Amúgy meg a belső defektekre kényes vagyok, de ez nektek mindegy, csak az én egyéni rigolyám. Egyszerűen nekem pl ez a srác is túl szolidnak néz ki. Vagy még túl kisfiús.
"...mert nem szeretek folyamatosan dominálni."
akkor miért nem fogod vissza magad? miért a másiktól várod el, hogy "túldomináljon" téged? olyan ez, mintha gyors léptékű lennél, és elvárnád, h a másik még nálad is gyorsabb legyen, de miért nem tudsz/akarsz lassítani a delikvens kedvéért? (hacsak nem azt akarod, h más alkalmazkodjon hozzád, de te nem szándékozol másokhoz.
ha szerelmes leszel 1 lassú víz partot mos srácba, akkor mi lesz? nem mondd h nem történhet meg.
nem kötözködésből írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!