Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők! Hány pontot adnátok...

Nők! Hány pontot adnátok ezekre a srácokra tízes skálán?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

2017. máj. 31. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
az 5-öst kivéve mind átlag feletti fickó.
2017. jún. 4. 07:57
 52/73 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem, mit csúnyáztok. Mármint, ezek tényleg olyan srácok, akikhez egy normális belsővel nagyon is lehetne vonzódni. Átlagosak és kifejezetten jó pasik.

Pedig aztán engem már rengeteget csesztettek azzal, hogy túl magasak az elvárásaim. Ezek szerint talán mégsem.

20n

2017. jún. 4. 09:24
 53/73 anonim ***** válasza:
előző, az 5-ös bejön neked?
2017. jún. 4. 09:35
 54/73 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy kifejezetten tetszik, de nem a kulsője miatt mondanék rá nemet, ha nemet mondanék.
2017. jún. 4. 11:13
 55/73 anonim ***** válasza:
akkor mi miatt előző?
2017. jún. 4. 11:17
 56/73 anonim ***** válasza:

A stílusa még kiforratlan, gondolom, a személyisége is.

Amúgy meg a belső defektekre kényes vagyok, de ez nektek mindegy, csak az én egyéni rigolyám. Egyszerűen nekem pl ez a srác is túl szolidnak néz ki. Vagy még túl kisfiús.

2017. jún. 4. 11:24
 57/73 anonim ***** válasza:
az is baj ha szolid?
2017. jún. 4. 11:35
 58/73 anonim ***** válasza:
Nekem igen, mert én túl harsány és pörgős vagyok ilyenekhez. Egyszerűen elnyomnám akaratlanul is és beütne az öcsi-feeling. Nem lenne kiegyensúlyozott kapcsolat egy ilyen, mert nem lenne velem szemben úgymond "beleállni" a helyzetbe. Ami nekem mondjuk fontos, mert nem szeretek folyamatosan dominálni.
2017. jún. 4. 11:51
 59/73 anonim ***** válasza:
42%

"...mert nem szeretek folyamatosan dominálni."

akkor miért nem fogod vissza magad? miért a másiktól várod el, hogy "túldomináljon" téged? olyan ez, mintha gyors léptékű lennél, és elvárnád, h a másik még nálad is gyorsabb legyen, de miért nem tudsz/akarsz lassítani a delikvens kedvéért? (hacsak nem azt akarod, h más alkalmazkodjon hozzád, de te nem szándékozol másokhoz.

ha szerelmes leszel 1 lassú víz partot mos srácba, akkor mi lesz? nem mondd h nem történhet meg.

nem kötözködésből írtam.

2017. jún. 4. 12:02
 60/73 anonim válasza:
Twehát a kérdező kiírt egy "ártatlan kis kérdést!" és feltette a szerinte szexi szépfiúkat meg saját magát meg néhány haverját. És aki lepontozta őket, ők szintén lepontozták a lepontozót... És ennek van létjogosultsága a gyakorin... jelentve!
2017. jún. 4. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!