Nők! Hány pontot adnátok ezekre a srácokra tízes skálán?
2017. máj. 31. 20:53
1/73 anonim válasza:
Hát, nem írok mindhez, de még olyan okés feje a másodiknak van.
A férjem a 10/10 férfi a szemembe.
Ez a srác meg ilyen 10/7-8 max.
2/73 anonim válasza:
Szerintem mindegyik jóképű, vonzó férfi. Nem pontozom egyenként, 8-10 között. Az 5ös fogott meg legkevésbé, de lehet csak mert lánnyal van és nálam a foglalt férfi tabu, így más szemmel nézem :)
3/73 anonim válasza:
Nem az én korosztályom, 30-as nő vagyok de véleményt írok azért. A 3-ik srác tetszik a legjobban ő a legszimpatikusabb. Pontozni nem pontoznék, mert nem stílusom.
4/73 anonim válasza:
Nah, 1es vagyok, adok egy tisztességes választ azért
Tehát 10-ből ennyi pontot kap az/a
1: 5
2: 8
3: 6
4: 6
5: 3
6: 3
7: 6,5
5/73 anonim válasza:
Akkor toljál már be egy képet a férjedről is...
6/73 anonim válasza:
Nekem az első és a négyes tetszik a legjobban. A hármas is jò. A második tipikus kis bájgúnár és a tetkói is gusztustalanok.
7/73 anonim válasza:
1.) 7es
2. 6. nekem túl gebe
3. 7
4. 6
5. 5
6. 7-es, de tegye rendbe a szakállát.
7. 3
8/73 anonim válasza:
2. tetszik, de kapcsolatra nem tűnik alkalmasnak, 3. nagyon bejön, ha oldalt rövid lenne a haja, álompasi lenne(én is szőke kékszemű vagyok), 7. is tetszik, bár jobb lenne sztárokat nem belinkelni, mert ők nyilván jó pasik :D
A többi a kategóriám alá esik, nem tetszenek.
21N
10/73 A kérdező kommentje:
"bár jobb lenne sztárokat nem belinkelni, mert ők nyilván jó pasik :D"
Úgyis a kategóriád alá esik a nagyrészük.
2017. máj. 31. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!