Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek szőrös a hátatok...

Lányok nektek szőrös a hátatok és a hasatok?

Figyelt kérdés
Ha igen,mennyire?Szőrtelenítitek?Hogyan?

2017. máj. 8. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A hátam nem szőrös, max pici pihék vannak rajta, de egyáltalán nem feltűnő.

A hasamon is van kb 2 cm-en egy hely, ahol van szőr, fekete és hosszabb szálak, de nem sűrű. Csipesszel kihúzom, kb havonta, azt nyilván nem várom meg, hogy látszódjon.

2017. máj. 9. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
sajnos a hasam is szőrös, elég hosszú fekete szőrszálak vannak a köldököm alatt. hátamon is, leginkább a derékvonalam legalján nagyon sok a fenekem felett, és a hátam közepén kétoldalt is van pár szőrszál. én nem foglalkozom vele, borotválni nem fogom, mert csak kipattogzik, aztán meg megerősödik, fájdalmas szőrtelenítő beavatkozásra meg nem vagyok hajlandó pénzt/időt áldozni.
2017. máj. 11. 02:46
 13/16 anonim válasza:
0%
Ja, mindenki azt írja kicsit, kicsit pihés stb. Aztán a való életben meg akkora bajszotok van mint egy harcsának. A szőreitekkel meg fogat mosni lehetne.
2017. máj. 11. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as, igen, képzeld a lányok is szőrösek, mert a közhiedelemmel ellentétben mi is így születtünk, de ez miért lenne ciki? eléggé borzasztó, hogy emiatt valakit megbélyegeznek, és olyan szavakkal illetnek, mint amilyeneket most te írtál. ha szerinted ez ciki, akkor randizz 12 évesekkel.
2017. máj. 12. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nyáron egy fagyisnál álltunk sorban és előttem állt egy lány. Sűrű, fekete haja volt, pántos pólóban volt, így látszott a válla, picit a háta. Láthatóan kezdett neki borostásodni,tehát neki is szőrös volt a háta de le volt borotválva.Egyáltalán nem volt taszító f.
2017. máj. 13. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
a hátamat még nem láttam :D a hasam szőrös, nem szedem le, csak akkor szedtem, mikor a piercingjeimet szúrattam:D
2017. máj. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!