Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek szőrös a hátatok...

Lányok nektek szőrös a hátatok és a hasatok?

Figyelt kérdés
Ha igen,mennyire?Szőrtelenítitek?Hogyan?

2017. máj. 8. 17:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szőrtelenítem, és közepesen. Elég sötét a szőrzetem, de nem zavar.
2017. máj. 8. 18:00
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem semennyire. szerintem kiszőkíteném, ha zavarna.
2017. máj. 8. 18:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szőrös. A köldököm környékén vannak szőke pihék, de azt szerintem nem lehet szőrzetnek nevezni, annyira jelentéktelen. Ha lenne valószínűleg le epillálnám ha sok, ha kevesebb akkor csak szőkíteném.
2017. máj. 8. 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Köldököm alatt van egy kicsi, meg hátul a csípőm tájékán, meg a fenekem is szőrös - lenne, de le van gyantázva.
2017. máj. 8. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem a koldokom alatt illetve a derekamnal vannak szökés színű szorok,vagyis csak lennenek,lézeres szőrtelenítésre jarok es ezekről a területekről is leszedik.
2017. máj. 8. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Alig látható világos kis pihék vannak, de nem is venni észre őket, így nem zavar
2017. máj. 8. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a derekamnál vannak sötét pihék,és a hasamon egy csík és körülötte pihék, eddig még nem zavart, senki sem szólt érte,ezért nem csinálok vele semmit. 17l
2017. máj. 8. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szőrös, A hasamon erős, fekete, azt borotválom strand előtt, a hátam is teljesen szőrös, de ott nem erős viszont ilyen 2 centi hosszú sűrű,piheszőr jellegű,de sötét és látszik.A lábam,karom, combom is nagyon szőrös, ilyen alkat vagyok.
2017. máj. 9. 05:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek szőrös. A hátát én segítek nyáron borotválni, máshol megoldja.
2017. máj. 9. 06:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán.
2017. máj. 9. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!