Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/nők nektek is szőrös a...

Lányok/nők nektek is szőrös a melletek, hasatok, hátatok? Ez normális?

Figyelt kérdés

Sötét barna a hajam. Most nagyon fehér a bőröm (sok ideje nem találkoztam nappal...) és szerintem ez még jobban kihagsúlyozza de a mellem akkor is fehér maradna... Eléggé látszik és zavar.:( mit tegyek ellene? Ez normális? Lehet valami hormonális probléma? Képet sajnos nem tudok mutatni mert nincs jo kameram es így nem is látszik... Ahogy láttam kb. Fél 1 cm lehet.:(

Kb 4-5 éve menstruálok ha ez számít.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

13/L

2015. febr. 22. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen olyan vagyok, mint egy ősember! Egyszer ruhátlanul mentem az utcán, de senkinek fel se tűnt a vastag szőrtakaróm miatt!
2015. febr. 22. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális, ha a mellen, hason és háton is szőrös vagy, akkor valamilyen hormonprobléma lehet, menj orvoshoz.
2015. febr. 23. 08:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös az említett területeken. Nálam alkati dolog,a családunk nőtagjai szintén elég szőrösek.
2015. febr. 23. 08:49
 4/9 A kérdező kommentje:
A noverem is ilyen volt.... (azota nem tudom mi tortent) leborotvalni nem szeretnem mert csak erosodne...:/ anyum azt mondta hogy ki kopik. Nem tudom... Lehet majd kiszokite(te)m.:) es elozo hozzaszolo.: te mit csinalsz vele? :/ Teged is zavar? :/
2015. febr. 23. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! A hátamról nyáron leszedtük krémmel párszor,a hasamat borotválom,de csak alkalmakra,a mellemen még nem csináltam vele semmit. Rendszeresen csak a karomat és a lábamat szőrtelenítem.
2015. febr. 23. 10:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a valaszodat!:)
2015. febr. 23. 18:43
 7/9 anonim válasza:
100%

Szia,

Nekem is ilyen problémáim vannak kb 12 éves korom óta, de egyre durvább, most értem el arra a szintre h kivizsgáltassam magam. Elmentem endokrinológiára, onnan vérvételre küldtek, majd lesz egy második vérvétel és akkor derül ki hogy mi okozza...ha kiderül...ha nem akkor megyek lézeres szőrtelenítésre mert ezt nem lehet elviselni.

N/28

2015. márc. 17. 20:05
 8/9 A kérdező kommentje:
:( remelem megtudjak!:) majd megirhatnad...:D
2015. márc. 17. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
én is most fogok menni...lézeres szőrtelenítésen előbb voltam, de ott azt mondták, hogy ha hormonzavar, akkor nem segít, mert visszanő...eddig 2 kezelésen voltam és semmit javulást nem tapasztaltam, úgyhogy lehet, hogy hormonzavar. Nagyon rég óta szőrös a köldököm alatt, viszont a nyakam a legdurvább (rendesen mint egy pasinak) a felkarom is durván az, de ott viszonylag világos a szőr. Kíváncsi vagyok a doki mit mond, mert szeretnék végre normális lenni... Mondjuk én ezt nem értem, hogy ki mondja meg, hogy mennyi szőr normális egy nőn egy férfihoz képest (mikor férfiak között is hatalmas különbségek vannak)?
2015. ápr. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!