Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még mindig fáj a melletek? 24...

Még mindig fáj a melletek? 24 hetes kismama vagyok, nekem még mindig ugyanannyira fáj a mellem, mint az elején és meg is van duzzadva. Ez normális?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 08:54
 1/4 anonim válasza:

Szia.

Ne aggódj lassan elmúlik aztán újra kezdődik.

Én sírni tudtam volna annyira fájt. Nekem azt javasolták, hogy olyan melltartót vegyek ami jól tart. Nekem 25 hetesen múlt el és most 31 hetesen újra kezdődött.

2009. dec. 7. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát én is így vagyok vele, néha sírni tudnék, úgy feszít. Ha így maradna, szerintem csillagokat látnék, ha igy kellene szoptatnom.
2009. dec. 7. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem végig fájták a 9 hónapot,hozzá se lehetett érni.Sajna ez normális dolog-hormonolsz:)
2009. dec. 7. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ti szegények. :(( Nekem kb. a 14-15. hétig fájtak, de addig nagyon, azóta teljesen jó. Nem fájnak már, de kb. 2-szeresére nőttek... :O

26 hetes km

2009. dec. 7. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!