Szerintetek nőhetek még vagy ilyen alacsony maradok?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és csak 158-160 cm vagyok és ez nagyon zavar szeretnék 170 körül lenni nagyon elvagyok keseredve emiatt zavar hogy ekkora vagyok és a felsőtestem is nagyon hosszú a lábaim pedig rövidek:(2017. máj. 2. 21:21
1/6 anonim válasza:
18-20 éves korodig még simán nőhetsz, HA olyan a genetikád, hisz a magasság genetika kérdése. Szüleid milyen magasak is?
2/6 anonim válasza:
Nőhetsz még de ne görcsölj erre rá. Én is 14 éves vagyok 158cm-vel és nem igazán zavar. Szóval nem vagy egyedül.
3/6 A kérdező kommentje:
Anyum 163-165 cm körül van apum meg 180-185 cm
2017. máj. 2. 21:35
4/6 anonim válasza:
Nem lehet megmondani hogy mennyit fogsz nőni még. Én 13 éves korom óta nem nőttem de ismerek olyat aki 16 éves korában is nőtt még.
5/6 anonim válasza:
Én mahas vagyok és én meg emuatt szenvedek nap,mint nap. Szeretnék akkora lenni, nibt te és akkor simán fel felvehetnék egy magas sarkút és nem kéne órákig keresgélni egy normális lapos talpú cipőt. Nagyon rossz magasnak lenni, szerintem örülj neki, hogy te szerencsésebb vagy. Nekem anyukám teljesen átlagos magas volt, apám magasabb és így lettem ilyen. Gondolom két alacsonyabb szülőnek a gyereke nemlesz sokkal magasabb a szülőknél.
6/6 anonim válasza:
Mármint most is teljesen normál magasságú, nagyon sajnálom,hogy nem örököltem tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!