Alacsony aránytalan alak? 16/L
Te jó ég! Mintha én írtam volna ezeket a sorokat!
Ugyanezt érzem én is. Bár 10 centivel alacsonyabb vagyok nálad, ugyanezek a tulajdonságok jellemzők rám is: széles csípő, nagy mellek, vékony derék.
Az évek során rájöttem, hogy ez az alkat NEM aránytalan, hanem nőies. A mostani eszemmel nem akarok 2 méteres kislányos alkatú, lóarcú csaj lenni.
Mivel ezt dobta a gép, ebből kell kihoznom a legtöbbet.
Amit írtál arról, hogy otthon szépnek látod magad, az iskolában a többiek között, rám 100%-ban igaz. Ezért örülök, hogy már csak másfél évem van és elhúzhatok ebből a szemét, egymást majmoló, rossz indulatú gimis közegből.
Hidd el, a tinik ebben a korban mindenkit elutasítanak, aki egy kicsit is elüt a tipikus fogpiszkáló, fastfashion ideáltól, pont azért, mert valójában ők is elégedetlenek magukkal.
Vállald fel, hogy egyéniség vagy! Ne akarj hasonlítani a kortársaidra. Sokkal érettebb és komolyabb gondolkodású vagy náluk, számomra ez kiderült.
Inspirálódj! Vegyél fel mindent, ami tetszik és jól áll - ne azt, amiből a legtöbb darab fogy a H&M-ben.
Biztosan vannak olyan személyek (példaképek, hírességek, beauty bloggerek), akiknek tetszik a stílusa és hasonlóak hozzád. Persze ne akarj 100%-ban hasonlítani valakire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!