Férfiak, fiúk! Szerintetek ez a hölgy szép arcú? Testalkata alapján csinosnak vélitek? (Lent! )
2017. márc. 31. 20:18
1/10 anonim válasza:
Nagyon bejövős, az arca és az alakja is. Az a szép, aki smink nélkül is az és Ő az. Ez a smink esztétikus és nagyon jól áll neki, gyönyörű kisminkelve. De tudjuk róla, hogy akkor is az, ha hazamegy és lemossa a sminket.
2/10 anonim válasza:
#1-es vagyok. A hasán még dolgozhatna kicsit, de nagyon jó már így is. Szívesem megnézném bikiniben az alakját!
3/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb smink nélkül,teste is tökéletes.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép ez a nő, ha meg te vagy az, akkor vedd dícséretnek!
Viszont azért megnézném milyen férfiak támasztanak követelményt a "még formásabb hashoz", mert szerintem már így is jobb mint a magyar átlag. :D
6/10 anonim válasza:
Igen, ő szerintem is egy szép arcú és jó alakú nő. Ápolt csinos, nem tudnék semmibe belekötni :)
7/10 anonim válasza:
az elsőn is ki van sminkelve, a második meg retusált kép.
8/10 anonim válasza:
szanaszét kúrnám. :D
Még úgy is, hogy az első képen van rajta smink ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!