Szerintetek magas vagyok vagy alacsony? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
166 cm magas lány vagyok :) sokan mondják hogy alacsony vagyok,valaki azt mondja hogy magas :D nem tudom eldönteni..szerintetek? :) 14/L2017. ápr. 30. 21:29
1/15 anonim válasza:
Szia!Szerintem teljesen átlagos a magasságod.Vannak nálad sokkal magasabbak is ebben a korban.Meg persze ez attól is függ hogyan nézzük,természetes ha egy 180cm-es lányhoz képest kicsi vagy.
2/15 A kérdező kommentje:
elég kellemetlenül érzem magam,ha a suliban egy fejjel magasabb lány mellém áll vagy valahol máshol is :/ főképp az zavar hogy a 9 éves kishúgom majdnem akkora mint én :D XD
2017. ápr. 30. 21:48
3/15 anonim válasza:
Szerintem pont tökéletes a magasságod és ez egy átlagos méret :)
4/15 anonim válasza:
a magasság genetika kérdése!!
én 26 évesen 159 centi vagyok, erről ennyit. :)
5/15 anonim válasza:
Alacsony vagy inkább. Kicsivel átlag alatt. De még nőhetsz pár centit. Meg így lehet alacsony pasid is. Ha magas pasid lesz, akkor meg húzol magassarkút. Ha meg lehúzza rólad...
...akkor már nem a magasság fog számítani ;-)
6/15 A kérdező kommentje:
utolsóó:PP köszönöm a válaszokat :)
2017. ápr. 30. 22:06
8/15 anonim válasza:
Ajj én olyan magas szeretnék lenni, mint te. Teljesen átlag magasság. Én 170cm vagyok, de már így is magasnak érzem magam. 2-3éve még magasabb akartam lenni pedig 😂
9/15 A kérdező kommentje:
hidd el,hogy ez a magasság sem jó! :) gyakran van az hogy nem érem fel a polcokat,hosszú a nadrág vagy a felső..:/
2017. máj. 1. 08:47
10/15 anonim válasza:
Nekem is hosszú a nadrág pedig :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!