Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek magas vagyok vagy...

Szerintetek magas vagyok vagy alacsony? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
166 cm magas lány vagyok :) sokan mondják hogy alacsony vagyok,valaki azt mondja hogy magas :D nem tudom eldönteni..szerintetek? :) 14/L
2017. ápr. 30. 21:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nagyon kellemetlen :/
2017. máj. 1. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindig összegyűrödik a bokámon, és tök szerencsétlenül nézek ki. Szerintem minden gatyát 2m pluszos emberekre terveztek 😃
2017. máj. 1. 18:51
 13/15 A kérdező kommentje:
a kicsikre nem gondolnak:ss
2017. máj. 1. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem minden álmom, hogy 166 legyek. Én majdnem 180 cm vagyok lány létemre, alig találok olyan lapos cipőt,mrrt minden cipőt a normál magas lányoknak tervezik,akiknek simán belefér a +1-2-3 cm is. Szerintem a 166 tökéletes, nem is alacsony és nem is magas, pont ideális. Még fel tudsz venni egy magassarkút is gond nélkül, sajnos nekem azt nem lehet. (Pedig nagyon tetszenek a szép cipők, meg csinosítanak is)
2017. máj. 3. 02:11
 15/15 anonim ***** válasza:
166 az teljesen átlagos, aki azt mondta, hogy alacsony, az egy idióta.........
2017. máj. 3. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!