Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek olyan, mint a...

Hogyan lehetek olyan, mint a mai nők többsége kinézetre? Túl konzervatív vagyok. (kép lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok, úgy gondolom ideje megváltoznom. Nem vonzom a férfiakat, mert tök fiús vagyok, és konzervatív. Mindig sportosan, fiúsan nézek ki.Szeretnék szebben, szexisen öltözni (nem riban_osan hangsúlyozom, csak mindig tökéletesen kinézni), mint a mai 20-on éves nők.

Mutatok egy példát, ez a lány nagyon szép, és mindig tökéletesen néz ki:

[link]

Annyiban segítek magamon, hogy fogyózom, kijárok futni, hogy csinos és feszes legyek. Nme merek felvenni egy ruhát, mert szörnyen áll rajtam. Így viszont nem érzem jól magam. Élvezem ha nőcis ruhákban vagyok, csak pocsék az ízlésem. Nem tudom, mihhez mit vegyek fel, melyik színt mivel bolondítsam stb. Van aki ehhez annyira ért, én is akarok.

Másik dolog, hogyan legyek mindig formában, értem itt szép szemöldök stb? Nekem, amikor megcsinálják, akkor is ronda.

A következő beírásomban mutatom milyen szemöldökre gondolok, pillanat.

2010. máj. 11. 10:16
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Amúgy inkább lázadó légy büszke arra hogy fényeznek ha már ennyire ezen rágódtok

mégis csak azért tette fel valaki mert szépnek tart, na az minden csak nem szemétség te meg lecseszed őket

de jó hogy pasi vagyok :)

2010. máj. 12. 14:04
 32/38 anonim válasza:
Amúgy meg higgyétek el,örülnétek ti,ha úgy néznétek ki mint Erika.
2010. máj. 12. 14:05
 33/38 anonim válasza:

Szió!

Vicces de rám is tökéletesen illik a leírás. Akkor én írtam ki? Minden nőt foglalkoztat a szemöldök, smink kérdése az öltözködés és még sorolhatnám mennyi közös téma

2010. máj. 12. 14:26
 34/38 anonim válasza:

Nem értem, az egyik hozzászóló miért támad minenkit. Itt az első hozzászólón kívül senki nem mondta , hogy a képen látható lány ronda.

Sőt a kérdező meg is védte és még egy másik hozzászóló is. Mire való ez a vita?

2010. máj. 12. 14:45
 35/38 anonim ***** válasza:
Annyira látszik a hozzászólásokból, hogy ki ismeri személyesen Kiss Erikát...
2010. máj. 12. 19:45
 36/38 anonim ***** válasza:
Upsz. Most látom, hogy nem Kiss, hanem Fekete. : D : D Tucat...
2010. máj. 12. 19:48
 37/38 anonim válasza:

Erika vagyok...Krisztinám, allítod hogy nem te vagy aki írt, még iwiw-re is írtál nekem hogy nem te vagy a kérdés feltevője....nos, ha gondolod, akkor belinkelem ide a hoxás naplódat, ugyanis nekem nagyon tetszett és elmentettem a kedvenceim közé, annak ellenére hogy törölted magad, bár ha nem te voltál, akkor miért törölted?????

Nem az a gond h fölraktál, örülök h jókat írtál rólam, meg h kiálltál melettem, de akkor miért nem vállalod föl????

Írtad itt h szürke kisegér vagy....érdekes, mert a hoxán is ugyanezt írtad le a naplódban, szóról szóra...ha nem haragszol, belinkelem, csak hogy tisztára mosssam magam....

itt a bejegyzés:De jó lenne egy ilyen alak. Zimány Linda abszolut példakép számomra. Nagy változásra szántam rá magam. Szürke kisegér vagyok, aki megunta ezt. Elhatároztam, hogy lefogyok, aztán hajfestés, új ruhák, amik nőcisek, és szülessen meg egy új, nőies Kriszpy, amilyen mindig is lenni szeretem volna.Sikerülni fog.

és itt a link... [link]

Számomra lezártnak tekintem, azt hittem fölvállalod....jó fejnek tartottalak....és én őszinte voltam..mindig....

a többiektől elnézést kérek a kellemetlenségekért, jó tanácsként okuljatok, ne bízzatok senkiben, csak magatokban :)

szép estét és jó egészséget :)

2010. máj. 12. 22:36
 38/38 anonim válasza:

Aki meg sértő dolgokat ír, angyon sajnálom, mit aki azt írta h agyatlan nők....hát nem tudom, te mennyire tartod magad...én nem utánozok senkit, és igenis, egyéniség vagyok, nem tucat...ha tucat lennék mutatnál még egy pár darabot belőlem???mondjuk egy tucatot, agyatlan :)

bocsi, de ezt le kellet írnom, és még én vagyok röhejes...

lehet jelezni fogom az illetékeseknek hogy az ilyen embert tiltsák le kicsit :)

nah meg...a képeket is vehetjük személyiségi jogoknak , és ne éljünk vele vissza....

Részemről ennyi volt,már csak röhögök a sok......érdekes emberen....de annak örülök h tudjátok h ki vagyok, láttátok a képem, sokan biztos szégyellnétek ide kirakni, és felvállalni magatokat :)

Jó egészséget, remélem a gyomrotok nem készült ki :)

2010. máj. 12. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!