Ha választhatnál inkább zseni lennél, vagy kinézetre gyönyörű és tökéletes? : ) Tudás vagy szépség? : )
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 18:34
1/14 anonim válasza:
Okos má voltam 18 évig,most jöhet a szépség!:D
2/14 anonim válasza:
Tudás, mert a szépség múlandó, és magadat meg úgy formálod ahogy akarod, csak akaraterő kell. Az emberek arca meg többnyire azt tükrözi, ahogy éli életét, amilyen.(Így leírva furán hangzik, de gondold végig.)
3/14 anonim válasza:
Én zseni nem lennék,mert általában őket utálják.Ezt több filmben is lehet látni nem is beszélve a valóságban.
Inkább lenné gyönyörű és tökéletes.Egy embernek sokat számít ha boldog és barátok veszik körben mint az,hogy magányos azért,mert nem szeretik.
5/14 anonim válasza:
zseni, aztán kitalálnék vmi szert amitől meg egycsapásra gyönyörű leszek..:D
6/14 anonim válasza:
zseni
70 évesen majd sokra megyek az egykori szépségemmel.Addig hatalmas karriert építek, meggazdagszom, aztán nyugdíjas éveimet valamilyen nyugisan, csendesen, luxus körülmények között tölteném el.
7/14 anonim válasza:
Zseni! Az eszemért szeressenek,ne a külsőségemért.. :)
8/14 anonim válasza:
Inkább a szépség.A szomorú valóság az, hogy a mai világban az ember többre megy szépséggel, mint tudással.
Attól még hogy zseni vagy, még nem biztos hogy meg is gazdagszol...
9/14 anonim válasza:
Sajnos én szép vagyok és speciel utálom a külsőmet. A szépség aldás és átok is egyben. Bár, sokszor többre mész vele mint a tudásoddal, sajnos. Ráadásul az emberek azthiszik, hogy üresfejű is vagyok... Tehát magától értetődő, hogy a zsenit választanám.
10/14 anonim válasza:
egy kicsi ez egy kicsi az, jóbó is megárt a sok :D de ha mindenképpen kell választani akkor a tudás .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!