Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha választhatnál inkább zseni...

Ha választhatnál inkább zseni lennél, vagy kinézetre gyönyörű és tökéletes? : ) Tudás vagy szépség? : )

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Okos má voltam 18 évig,most jöhet a szépség!:D
2009. okt. 26. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudás, mert a szépség múlandó, és magadat meg úgy formálod ahogy akarod, csak akaraterő kell. Az emberek arca meg többnyire azt tükrözi, ahogy éli életét, amilyen.(Így leírva furán hangzik, de gondold végig.)
2009. okt. 26. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:

Én zseni nem lennék,mert általában őket utálják.Ezt több filmben is lehet látni nem is beszélve a valóságban.

Inkább lenné gyönyörű és tökéletes.Egy embernek sokat számít ha boldog és barátok veszik körben mint az,hogy magányos azért,mert nem szeretik.

2009. okt. 26. 18:42
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Szepseeeeg <3
2009. okt. 26. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
zseni, aztán kitalálnék vmi szert amitől meg egycsapásra gyönyörű leszek..:D
2009. okt. 26. 18:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

zseni

70 évesen majd sokra megyek az egykori szépségemmel.Addig hatalmas karriert építek, meggazdagszom, aztán nyugdíjas éveimet valamilyen nyugisan, csendesen, luxus körülmények között tölteném el.

2009. okt. 26. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Zseni! Az eszemért szeressenek,ne a külsőségemért.. :)
2009. okt. 26. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a szépség.A szomorú valóság az, hogy a mai világban az ember többre megy szépséggel, mint tudással.

Attól még hogy zseni vagy, még nem biztos hogy meg is gazdagszol...

2009. okt. 26. 19:19
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos én szép vagyok és speciel utálom a külsőmet. A szépség aldás és átok is egyben. Bár, sokszor többre mész vele mint a tudásoddal, sajnos. Ráadásul az emberek azthiszik, hogy üresfejű is vagyok... Tehát magától értetődő, hogy a zsenit választanám.
2009. okt. 26. 19:37
 10/14 anonim ***** válasza:
egy kicsi ez egy kicsi az, jóbó is megárt a sok :D de ha mindenképpen kell választani akkor a tudás .. :D
2009. okt. 26. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!