Hogyan lehetek olyan, mint a mai nők többsége kinézetre? Túl konzervatív vagyok. (kép lent)
Sziasztok!
21 éves vagyok, úgy gondolom ideje megváltoznom. Nem vonzom a férfiakat, mert tök fiús vagyok, és konzervatív. Mindig sportosan, fiúsan nézek ki.Szeretnék szebben, szexisen öltözni (nem riban_osan hangsúlyozom, csak mindig tökéletesen kinézni), mint a mai 20-on éves nők.
Mutatok egy példát, ez a lány nagyon szép, és mindig tökéletesen néz ki:
Annyiban segítek magamon, hogy fogyózom, kijárok futni, hogy csinos és feszes legyek. Nme merek felvenni egy ruhát, mert szörnyen áll rajtam. Így viszont nem érzem jól magam. Élvezem ha nőcis ruhákban vagyok, csak pocsék az ízlésem. Nem tudom, mihhez mit vegyek fel, melyik színt mivel bolondítsam stb. Van aki ehhez annyira ért, én is akarok.
Másik dolog, hogyan legyek mindig formában, értem itt szép szemöldök stb? Nekem, amikor megcsinálják, akkor is ronda.
A következő beírásomban mutatom milyen szemöldökre gondolok, pillanat.
Szerintem büszke lehet a munkájára. Én pl nem tudnék ilyen kreatív lenni, és kézügyességem sincs. :)
Ne ítéljünk, nem az a kérdés lényege. Térjünk inkább visza, kérlek titeket. Szerintem nagyon szép nő és egyéniség.
Én egyébként a divatlapokat nézegetem manapság, az olvasom túlzás, mert nem az én világom, csak a ruhák miatt megveszem.
Sminkelni pl nem tudok. Olyan fehér a bőröm, hogy minden alapoó rikít rajta és ez zavar.
Néha a szemem kihúzom fekete cerkával és fekete spirált használok. Mások szerint gyönyörű zöld szemem van és ez kiemeli.
Ruhában ti mit javasoltok?
13:06-os!
Akkor nem tudok mit tenni. Maximum ha fel akarsz lépni, adj egy e-mailt és küldök meghívót, nekem pont van. Ha elvből nem vagy tag, akkor sajnos nem tudom megmutatni.
Én hasonló korú férfi vagyok, azt tudom neked tanácsolni hogy ne akarj olyan lenni mint mások!
Legyél saját magad, vigyél több színt az öltözködésedbe, legyél kihívó, több önbizalom és ez is látszani fog rajtad hogy jól érzed magad a bőrödben:)
Most nem látnak mást csak egy hivatalnokot bennem. :D
Komolyan , szerintük kis aktakukac vagyok és a családom szerint túl egyhangú. nem hordok színeket.
Szeretnék belül akta kukac maradni , de mellette vonzó.
Nme hiszem el, hogy egy nő nem lehet egyben szép és okos?
Na végre valaki, aki ismeri is. Én is a munkáiról ismertem meg. Álomszépen dolgozik és végtelenül kedves, jópofa.
Szerintem minden nő megirigyelheti olyan szép. Én lennék ilyen. Na de ízlések és pofonok.
17:30as
Igazad van, gyönyörűen dolgozik és ő maga is gyönyörű szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!