Hogyan lehetek olyan, mint a mai nők többsége kinézetre? Túl konzervatív vagyok. (kép lent)
Sziasztok!
21 éves vagyok, úgy gondolom ideje megváltoznom. Nem vonzom a férfiakat, mert tök fiús vagyok, és konzervatív. Mindig sportosan, fiúsan nézek ki.Szeretnék szebben, szexisen öltözni (nem riban_osan hangsúlyozom, csak mindig tökéletesen kinézni), mint a mai 20-on éves nők.
Mutatok egy példát, ez a lány nagyon szép, és mindig tökéletesen néz ki:
Annyiban segítek magamon, hogy fogyózom, kijárok futni, hogy csinos és feszes legyek. Nme merek felvenni egy ruhát, mert szörnyen áll rajtam. Így viszont nem érzem jól magam. Élvezem ha nőcis ruhákban vagyok, csak pocsék az ízlésem. Nem tudom, mihhez mit vegyek fel, melyik színt mivel bolondítsam stb. Van aki ehhez annyira ért, én is akarok.
Másik dolog, hogyan legyek mindig formában, értem itt szép szemöldök stb? Nekem, amikor megcsinálják, akkor is ronda.
A következő beírásomban mutatom milyen szemöldökre gondolok, pillanat.
Ami rám jellemző:
-21 éves vagyok
- jelenleg 167 cm magas és 68 kg, de ez változni fog. Mindig olyan 56 vagyok, csak nagyon meghíztam, de ezen már keményen dolgozom, hogy visszakapjam az alakom
- hófehér bőröm van, orvos eltíltott a szolitól (akkor én már nem is lehetek szép?)
- szőkésbarna, aranyszínű hajam van, most épp melíros. Középbarna melír van benne ,illetve középszőke vegyesen. Mondjuk úgy, hogy konzervatívan szép.
Ha ruhát veszek, azt soha nem úgy teszem manapság, hogy pl minden hónapban 1 új darab. Inkább olyan 5-6 havonta több új. Ruhatárat szoktam frissíteni, mert közben nem igazán van pénzem. Tandíjat fizetek, albérlet stb.
Hogyan lehetek kevésből is szép? Hogy mindig szép ápolt legyen a szemöldököm. Nekem ha megcsinálják is vacak, nem iagz, hogy nem lehet szép ívet vinni bele, mindenkiébe lehet. Inkább a kozmetikusom lehet béna?
Azt mondhatom, havonta 5-6 ezer max amit magamra költhetek. Sajnos magam fizetem a tandíjam, a könyveim, nem megy több.
Jól jönne pár tanács, de kompletten. Úgy értem pl ha felveszek egy elegáns galambszürke nadrágot, hozzá ugyanolyan mellényecske, alá hófehér ing, akkor milyen legyen a cipő, az ékszerek?
Ilyen tanácsok kellenének, illetve, hogy mi áll jól nekem színben a leírtak alapján?
Jöhetnek komplett képek is. Még annyit, hogy az elegánsabb irány vonz. Tornaciős sallangso baromságokat fel nem vennék.
Egyrészt, ez a lány szerintem nem szép. Nem csak, hogy mű, de még cicababának is csúnya. Nincsenek szép vonásai, ha vannak is tökéletesen eltakarja.
Hogy elkezdtél sportolni, nagyon dícséretes. Csak így tovább.
Szemöldök? Válts kozmetikus. Mondd el neki, hogy milyet szeretnél, kérdezd meg, mit javasol és a kettőből összetudtok hozni valami igazán szupert, de ha az sem tetszik, keress másikat. Egyszerű. Ne hagyd magad elcsúfítani.
Nem tudom, hogy mennyire hosszú a hajad. róbáld ki a barna hajszínt és vágass új frizurát. Valami könnyen kezelhetőt, de mégis mutatósat.
Nincs barna bőröd. És?? Nem mindenkinek tetszik, ha valaki agyonszolizza magát. Egyébként is, jön a nyár. Néha menj strandra vagy csak ülj ki a napra és máris kellemesebb színed lesz, mintha heti 1x szoliznál. Az amúgy is öregít.
Mindenhol azt olvasni, hallani, hogy a ruhatáradat kiegészítőkkel igazán feldobhatod. Szerintem igazuk van.
Kérlek, ne akarj ilyen mű lenni, mint ez a csaj. Komolyan te is 4 odalon át műkörmökről akarsz képeket felrakni különböző oldalakra? Nanemár. Annyira együgyü az ilyen...
Te lehet nem értesz a divathoz, de ő meg CSAK ahhoz ért. Tudom, hogy minden lány és nő szeretne nőies lenni, hogy megbolondítsa a fériakat maga körül, de hidd el ez megy méregdrága cuccok nélkül is.
1. Legyen önbizalmad
2. Legyél ápolt (itt olyasmire gondolok, hogy ne legyen lenőve a hajad, ne legyen zsíros, ne legyen szétszakadt, sáros a ruhád)
3. Érezd magad jól a bőrödben
Hát ez az én véleményem és tanácsom.
Ruhatár:a háda kg-os turikból nagyon olcsón fel tudsz öltözködni.És ami a legszuperebb a terranova outlet(blaha lujza téren),ott minden nagyon olcsó.Vannak kiegészítők is.
ezek gyönyörű hajszínek.
Nem, nem ,nem, nem. Félreértés ne essék!!! Nem agyilag akarok ilyen lenni.
Akkor úgy fogalmaznék, hogy koromhoz képest mások szerint túl érett vagyok. Sokak szerint nagyon intelligens. Igyekszem, hiszen szeretnék minden témában képben lenni. Engem valahogy jobban leköt egy könyv, mint az, hogy 4 órát üljek egy műkörmösnél. Amúgy sem bírom. Életemben egyszer volt, de soha többé....
Az mind nagyon szép és jó, hogy műveltnek és intelligensnek vélnek a korom ellenére, de egy szürke kisegér vagyok.
Szeretnék, nem csak belül, de kívül is szép és vonzó lenni. Viszont nem érted az öltözködéshez. nem a divat érdekel, csupán hogy tudjam , mikor mihez mit vegyek fel, ami feldob.
A hajam átmelíroztattam, de nem érzem jobbnak. :D
Túrkáló nálam kizárva. Ha ruhám nem lenne, akkor sem venném fel soha. nem sznobságból, hanem számomra az undorító.
már ne is haragudj, de miért együgyű, ha valaki profi műkörmös, és megosztja a munkáit?
amúgy meg figyeld a körülötted lévőket :) ne koppints, hanem ültesd át a saját stílusodba azt, amiket látsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!