Hogyan lehetek olyan, mint a mai nők többsége kinézetre? Túl konzervatív vagyok. (kép lent)
Sziasztok!
21 éves vagyok, úgy gondolom ideje megváltoznom. Nem vonzom a férfiakat, mert tök fiús vagyok, és konzervatív. Mindig sportosan, fiúsan nézek ki.Szeretnék szebben, szexisen öltözni (nem riban_osan hangsúlyozom, csak mindig tökéletesen kinézni), mint a mai 20-on éves nők.
Mutatok egy példát, ez a lány nagyon szép, és mindig tökéletesen néz ki:
Annyiban segítek magamon, hogy fogyózom, kijárok futni, hogy csinos és feszes legyek. Nme merek felvenni egy ruhát, mert szörnyen áll rajtam. Így viszont nem érzem jól magam. Élvezem ha nőcis ruhákban vagyok, csak pocsék az ízlésem. Nem tudom, mihhez mit vegyek fel, melyik színt mivel bolondítsam stb. Van aki ehhez annyira ért, én is akarok.
Másik dolog, hogyan legyek mindig formában, értem itt szép szemöldök stb? Nekem, amikor megcsinálják, akkor is ronda.
A következő beírásomban mutatom milyen szemöldökre gondolok, pillanat.
Jujj,régen én is ilyen voltam.És nem tudom,hogy lettem ilyen.Már olyan könnyedén jön,hogy mit mivel viseljek.Csak az a különbség,hogy én nem vagyok ilyen okos(sajnos),viszont a divathoz nagyon értek.Ne foglalkozz a színekkel,csak a fazont nézd és lesz egy csomó szép színes ruhád.Fekete magassarkú,meg fehér szandál kötelező:-)
Ebből lophatsz ötleteket.
Sziasztok, én Fekete Erika vagyok, akiről a vita folyik a fórumon....elkeseredve olvastam amiket írkáltatok...rájöttem hogy ki tette föl a kérdéseket és ki linkelte be az iwiw képeimet....a neve Kriszpy....a hoxáról ismerem, megtalálhatjátok őt, vagy iwiw-en ismerőseim között Krisztina néven....
nem tudom mi a baj hogy körmös vagyok, ha jól tudom kedves KRISZTINA, Te is KÖRMÖS vagy.....hogy honnan jöttem rá hogy te vagy?????
Összeegyeztettem az adataidat a hoxáról, és lám a körmös lány mégesem olyan butuska.....
Amúgy főiskolát végeztem, az életemet viszont a szépségiparban találtam meg.....és még hozzám akartál jönni gyakorolni...emlékszel mikor levélben beszéltük h eljösz gyakorolni, meg h eljösz egy versenyemre?????
Kriszpy, igaz nem felejtetted el, hogy egy fogyókúrás fórumon ismerkedtünk meg?????? ahogy kinézek, azért megküzdöttem, 93 kilóról indultam, ezt te tudod a legjobban most 86 körül mozgok......tessék utánam csinálni, tudom milyen kövérnek lenni....most is az vagyok, de igyekszem a legjobbat kihozni abból amilyen adottságokkal rendelkezem......
A ti rosszindulatotokból építkezem, és köszönöm mindazoknak, akik megvédtek engem....egy körmös barátnőm hívta föl a figyelmet arra, hogy mi folyik itt, de addig is emlékeztetlek titeket, hogy ti sem estetek ki különb popsiból, mint én, egyenjogúak vagyunk, mindenki másképp gondolkozik.....a munkáimra és eredményeimre nagyon büszke vagyok, mindenki előtt ott a lehetőség, próbáljátok ki milyen érzés reggel 7-től néha este 10-ig dolgozni, körmöt reszelni.....
úgyhogy szerintem jogtalanul bántottatok, rakjátok csak ki ide az iwiw képeiteket, biztos tudok majd én is 1-2 sértő dolgot mondani az arcotokról, de tudjátok, nem teszem....hogy miért nem??????
Itt jön elő a tudás és a főiskolai végzettség...körmös létemre intelligensebbnek tartom magam, és nem megyek bele fölösleges kötözködésbe, mert nem látom értelmét, lealacsonyítani ilyen dolgokkal nem fogom magam!!!!!!!!
Én mindenkinek azt szoktam mondani ilyen esetben, hogy kívánok jó egészséget, és szép életet!!!!!!!!!
Én így könnyítek a lelkemen, és kívánok minden jót nektek :)
...mindezek ellenére is....
na erre várom a hozzászólásokat :)
Fekete Erika vagyok, és még annyit, hogy imádom a Hádás cuccokat,csak alkalmakra szoktam boltban vásárolni.... Krisztina, ha gondolod, elmehetünk együtt vásárolni, úgy sincs kivel mennem.....
Amúgy erőt kaptam egy újabb diétához :)van még mit leadni :)
Ja, és Gyarmati Krisztina, onnan jöttem rá h te vagy, hogy a hoxán a naplódban is már a szemöldök kérdés foglalkoztatott....miért nem személyesen tőlem kérdeztél???miért kellett a képeimmel visszaélni így névtelenül????
ejnye- bejnye kicsi a világ :)
Krisztina, nem kell 4 órát körmösnél ülni, én általában egy jó óra alatt felépítek egy körmöt..díszítéssel másfél......:)
írtad h agyilag nem akarsz ilyen lenni mint én...nos, ha agyilag olyan lennél mint én, akkor nem tetted volna föl a hátam mögött a képeimet, hanem akkor megkérdezhettél volna engem....bár ennek ellenére nem vagyok sértődős, az ilyen embereken átnézek, de ha szeretnéd segítek, ja és a szemöldököm magam gyártom, ehhez sem kell föiskola :)
Helló!
1. Bármennyire is meglepő, nem vagyok Krisztina. Flőlem vitatkozhatunk. Egyébként megtaláltam az ismerőseid között és szóltam neki. Nem volt lelkes szerintem.
Ha én lennék az a személy, simán bevallanám, és nem írtam volna ki az adataimat, hogy bárki rámismizzen. De ízlések és pofonok kérdése.
2. Nem azt mondtam, hogy agyilag nem akarok olyan szinten lenni mint te, hiszen védtelek is. Olyan szinten nem akarok lenni, mint a műkörmösök többsége.
Egyébként elmondanám, hogy a szépségiparban dolgozom més csináltál már nekem körmöt. :)
Bocsesz, ha bántott, hogy feltettem, de nem rosszindulatból, én dícsértelek és az iwiw-ről bárki leveheti.
Én azért nem mártanék bele embereket anélkül, hogy megkérdezném tőle, ő volt-e az? Ha nem hiszed, hogy nem az a valaki vagyok, nézd meg a gép szerever kódját. Most erre mit mondjak?
Ti k_rvára buták vagyok. A kérdező és a lázadó is.
Kérdező, miért akarsz ilyen tucat nő lenni? Legyél egyéniség. A nők jelentős része egymást másolja, undorító.
Lázadó te meg bebizonyítottad mennyire buta vagy. Gondolkodj már egy cseppet. K_rvára mindegy ki írta ki. Egy iwiw-es link, nagy cucc. nme gondolod hogy iwiwen 6 millió emeber nézheti meg ugyanezt szabadon? Miről beszélünk könyörgöm? Semmit nem vétett aki kitette ide. röhejesek vagytok.
agyatlan nők
Nem tucat nő,sőt mi több..Ő egyéniség. :)
Ha ismernétek,akkor aztmondanám hogy tök rendben van hogy véleményt alkottok,de így,hogy csak egy pár képet láttatok róla..hát,mit ne mondjak..szánalmasak vagytok.
Utolsó vagyok,
azt el felejtettem hogy tuti nem valós adatok vannak kint
mibe fogadunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!