11/17 anonim válasza:
Mindenkiben van szép:)neked az alakod nagyon jó. Bevallom első ránézésre én is megijedtem az 1ső 2 képtől, de lehet változtatni. A szemöldököd nagyon vékony ami nem áll jól, vastagabb és sötétebb jobb lenne,sztem vágass 1 előnyösebb mondjuk 1 menő tépett szőkés hajat, sminkben is rengeteget találhatsz neten, de akár 1 kozmetikus vgy sminkestől is kérhetsz tanácsot, ja és fogszabályzó se lenne késő. És még annyi h a cigi öregít és még sorolhatnám...szal így már teljesen korrekt szép csaj lehetnél:) nem mondom h ronda vagy de így hidd el bámulnának ám sokan h csinos és szép vagy:)
12/17 anonim válasza:
szerintem szép vagy, a hülye megjegyzéssekkel ne is foglalkozz:)
14/17 anonim válasza:
Különleges arcod van, amit a jó szemöldökkel és a szolid sminkkel fel lehetne dobni! Csinos és formás vagy, de azt a büdös bagót tessék azonnal letenni!
16/17 anonim válasza:
Ha a hajaddal meg a bőröddel kezdenél valamit, akkor csinos lennél. Az alakod nem túl nőies, más típusú ruhákban jobban mutatnál.
17/17 anonim válasza:
az alakod nagyon jó, de az arcod az nem valami szép..bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!