uff ez most betett nekem :$
bocsi,de nagyon csúnya vagy,szerintem ::$
Szerintem a szemöldököddel kellene valamit csinálni, nekem az szúrja nagyon a szemem. Az ilyen hajszálvékony szemöldök senkinek sem áll jól, hiába is hiszik sokan azt, nem szabad ennyire kiszedni, mert ijesztővé teszi a tekintetet és keretet sem ad az arcnak, meg neked nem is egyforma ahogy látom.
Szóval azt, hogy szép vagy e vagy csúnya, azt nem tudom megmondani, mert ez szubjektív, de a szemöldököddel viszont tényleg csinálhatnál valamit, ne legyen ilyen vékony.
Bevallom, az első két képtől megijedtem, a harmadikon viszont látszik, hogy csinos vagy, az a két kép nagyon sz.r!
A szemöldököddel csinálj valamit, hogy ne legyen ennyire vékony, és a szemedet sminkeld úgy, hogy kisebbnek tűnjön.
Esetleg fesd szőkére a hajad, az elvesz valamennyit a vonásaidból, és a szemed színéhez is jól áll.
Szerintem :-)
Nem lennél te csúnya ha lenne normális szemöldököd nem csak egy ronda kis csík, ez nem áll jól neked mivel nagy távol álló szemeid vannak.
Meg vágathatnál valami oldalra fésült frufrut ami kicsit takarja a homlokod. Az jól állna biztos, és most divatos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!