Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl nagy a mellbimbóudvarom?

Túl nagy a mellbimbóudvarom?

Figyelt kérdés

[link]

A mellem kb úgy néz ki, mint a képen látható hölgynek, csak talán egy picit nagyobb. Viszont attól félek, hogy túl nagy a mellbimbóudvarom (a sötétebb bőrrész a mellbimbó körül), ezért nem tetszene másoknak. Az átmérője 5,5 cm és egy hangyányit sötétebb annál, ami a képen van. (Nem találtam jobb képet, bocsánat!) Elég sok helyen látom, hogy a nőknek kisebb, világosabb a bimbóudvaruk és szerintem az sokkal esztétikusabb. Nem szeretnék senkinek csalódást okozni, ha esetleg lekerül a melltartó. Eddig nem panaszkodtak, de pozitív megerősítést sem kaptam. Esetleg plasztikai műtéttel megoldható, hogy megkisebbítsék ezt a részt?

A válaszokat előre is köszönöm!

18/L

2017. jan. 16. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lány vagyok! Én nem voltam belépve, csak elolvastam a problémád, és csak utána néztem meg a képet. Azok alapján, amiket írtál, elképzeltem egy mellet (úgy értem, tökéletesen értem, miről beszélsz, szerintem sem a legesztétikusabbak a nagy és sötét mellbimbók),aztán megnéztem a képet, és meglepődtem! Szóval, ha a Tied olyan, mint a képen, azzal a világon semmi baj nincs, szerintem egy teljesen átlagos mellbimbó.
2017. jan. 16. 23:20
 12/16 Scav ***** válasza:

Nézd meg ezt a weboldalt, igazi nők, nem a média hazugsága. A lap alján lehet lapozni a következő oldalra. Képek és rövid történet.

[link]

A tiéddel sincs semmi baj. NORMÁLIS!

2017. jan. 17. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
22%

valószínűleg nem esztétikus, és nem a legjobb, szép nagy átmérője lehet de még nem teljesen reménytelen kategória

24f

2017. jan. 17. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Ne foglalkozz a "furcsa" hozzászólásokkal, csak magaddal törődj!

Szerintem menj el egy plasztikai sebészhez konzultációra, műtéti úton megoldható a probléma. Nekem ugyan "csak" mellnagyobbításom volt Dr. Pór Ferencnél (Perfectform), de én őt szívből tudom Neked ajánlani. Nála ingyenes a konzultáció, érdemes lenne felkeresned!

Üdv!

2017. jan. 19. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:

A képen található lánynak gyönyörű mellei vannak.

A bimbóudvar is szép, egyáltalán nem baj, ha nem kicsi és világos, sőt!

2017. jan. 19. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
nincs olyan hogy túl nagy
2017. jan. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!