Túl nagy a mellbimbóudvarom?
A mellem kb úgy néz ki, mint a képen látható hölgynek, csak talán egy picit nagyobb. Viszont attól félek, hogy túl nagy a mellbimbóudvarom (a sötétebb bőrrész a mellbimbó körül), ezért nem tetszene másoknak. Az átmérője 5,5 cm és egy hangyányit sötétebb annál, ami a képen van. (Nem találtam jobb képet, bocsánat!) Elég sok helyen látom, hogy a nőknek kisebb, világosabb a bimbóudvaruk és szerintem az sokkal esztétikusabb. Nem szeretnék senkinek csalódást okozni, ha esetleg lekerül a melltartó. Eddig nem panaszkodtak, de pozitív megerősítést sem kaptam. Esetleg plasztikai műtéttel megoldható, hogy megkisebbítsék ezt a részt?
A válaszokat előre is köszönöm!
18/L
Nézd meg ezt a weboldalt, igazi nők, nem a média hazugsága. A lap alján lehet lapozni a következő oldalra. Képek és rövid történet.
A tiéddel sincs semmi baj. NORMÁLIS!
valószínűleg nem esztétikus, és nem a legjobb, szép nagy átmérője lehet de még nem teljesen reménytelen kategória
24f
Szia! Ne foglalkozz a "furcsa" hozzászólásokkal, csak magaddal törődj!
Szerintem menj el egy plasztikai sebészhez konzultációra, műtéti úton megoldható a probléma. Nekem ugyan "csak" mellnagyobbításom volt Dr. Pór Ferencnél (Perfectform), de én őt szívből tudom Neked ajánlani. Nála ingyenes a konzultáció, érdemes lenne felkeresned!
Üdv!
A képen található lánynak gyönyörű mellei vannak.
A bimbóudvar is szép, egyáltalán nem baj, ha nem kicsi és világos, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!