Szerintetek miért van az, hogy kicsi vagyok, viszont a melleim meg nagyok? 14/L
Nagyon picike vagyok, 143 centi, viszont a mellem 65/D méretű. Elég aránytalanul nézek ki, plusz még alapvetően nagyon vékony alkatom van, és ehhez jönnek még a nagy melleim...
Nem tudom, hogy nőhettek ekkorára, anyukámnak is csak B-s, de nagymamámnak sem nagyobb B-nél.
Ráadásul úgy érzem, hogy még nő, tehát már a D-s melltartó is szorít picit. Mitől nőhet ilyen nagyra? Szimplán csak genetika, vagy mi? Orvos azt mondta hogy igen, de én már nem tudom mit higgyek, hiszen a csalásom nincs tele nagymellűekkel, még apai ágon sem.
Nem vagyok kamu, kérlek higgyetek nekem! És normális válaszokat várok, nem trollokat (a képkérős, és az "örülj neki, a nagy mell szép"-típusúakat is mellőzzük)!
Köszi :)
Lehet, hogy a rokonságodban vannak nagy mellű nők. Talán voltak és elhunytak. Hasonló helyzetben vagyok, de 10 cm-el magasabban és nem nagyon vékonyan. Valószínűleg csak genetika miatt ekkorák. A fiúk többségének szerintem tetszenek.
18/L
Én is hasonló vagyok, csak 9 centivel magasabb 70/E mérettel.
Ettől még nem vagy aránytalan. 80-as körmétettől fölfelé ugyanekkora kosárral lennél az.
Az én anyukámnak is csak B-C kosara van, viszont én a nagynénéimre hasonlítok.
Nincs ezzel semmi baj.
Az én családomban pl. mindenkinek vagy barna vagy kék szeme van, én vagyok az egyetlen akinek barnászöld.
A mai napig nem tudom, kitől örökölhettem.
Nem szabvány,hogy ugyanolyan tulajdonságokkal kell rendelkezned,mint a rokonaid.
Lehet, hogy kényelmetlen, de legyél rá büszke. A nagy mellekkel mindig csak előnyre fogsz szert tenni. De egyébként tényleg genetika, még akkor is, ha az egész nagy családodban senkinek nincs nagy melle.
15F
Tudjuk, hogy te vagy az, "esztikeehh" és PASI VAGY!!!
A hét elején meg "11 éves lánynak adtad ki magad 70B mellekkel"!!!
Kamu vagy, ráadásul hogy azt bizonygatod, hogy "jajj, nem vagyok kamu", akkor BIZTOSAN AZ VAGY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!