Szerintetek miért van az, hogy kicsi vagyok, viszont a melleim meg nagyok? 14/L
Nagyon picike vagyok, 143 centi, viszont a mellem 65/D méretű. Elég aránytalanul nézek ki, plusz még alapvetően nagyon vékony alkatom van, és ehhez jönnek még a nagy melleim...
Nem tudom, hogy nőhettek ekkorára, anyukámnak is csak B-s, de nagymamámnak sem nagyobb B-nél.
Ráadásul úgy érzem, hogy még nő, tehát már a D-s melltartó is szorít picit. Mitől nőhet ilyen nagyra? Szimplán csak genetika, vagy mi? Orvos azt mondta hogy igen, de én már nem tudom mit higgyek, hiszen a csalásom nincs tele nagymellűekkel, még apai ágon sem.
Nem vagyok kamu, kérlek higgyetek nekem! És normális válaszokat várok, nem trollokat (a képkérős, és az "örülj neki, a nagy mell szép"-típusúakat is mellőzzük)!
Köszi :)
Itt mindenkinek ilyen hatalmas mellei vannak?
És persze senki nem mutatja meg. Lehet, hogy mégsem igaz...
#11: Bocsi, de szerintem itt senki nem akar pedofilok martaléka lenni.
Egyébként is a normális férfi nem a mellmétete szerint ítél meg egy nőt.
Még nőhetsz és az alkatod is erősödhet, persze tehetsz is azért, hogy a szervezeted női része egy erős egyensúlyba kerüljön - pl. testgyakorlatok, odafigyelés - de inkább 2-3 év múlva lenne értelme, hiszen most még nagyon alakulsz.
Amúgy nekem pont egy barátnőm szegény nagyon megszenvedte a nagy mellét, mert egy intelligens és okos csaj, de az értelemben hasonló szintű férfiak inkább kerülték, viszont az ostobábbak elől meg neki kellett menekülnie, mert nyilván egy értelmes ember nem kezd olyannal, akinek csak a test kinézete számít.
Ezt úgy hívják, hogy óriási szerencse!
26f
A mellméret sok tényezőtől függ: részben genetika, meg környezeti hatás: mit és mennyit eszel.
Lehet, hogy a dédnagymamás is nagy mellű lett volna, ha tizenéves korát nem betegeskedi végig és megfelelően táplálkozott volna.
Még csak 14 vagy, lehet, hogy még fog növekedni a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!