Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valakit röhôgtek ki már, hogy...

Valakit röhôgtek ki már, hogy magas és "nagy" a lába?

Figyelt kérdés

Szóval ma reggel utánam állt kit kisebbségi és már messziről hallottam, hogy engem röhögnek. Hogy mekkora kábam van és csúnya a csizmám.

Utána a lámpánál mellém álltak és először kérdezte mennyi az idő, utána meg elkezdett szidni, hogy hosszúpuska vagyok, meg reméli, h besz..rok útközben és hasonlók.

Egyébként 170 cm vagyok és 39-es a lábam, valamint a csizmám is egy hosszú, fekete bőrcsizma és még nem is csúnya. Nem szóltam hozzájuk, vagyis az eléjén, hogy nem tudom, meg hasonlók, csak hagyjon békén.

Igazából orvosnál voltam, mert lázas vsgyok és fájt mindenem, ezért nem tudtam ezeket az idiótákat is leoltami rendesen. Annyira nyomorultúl éreztem magam magam, mert már mindenki engem figyelt mikor ezek engem szidtak.

2017. jan. 5. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne foglakozz velük.Szerintem csini voltál.
2017. jan. 5. 10:20
 2/5 anonim válasza:
Nem te voltál gáz, nem azért néztek mert ebben te akárhol is gáz lettél volna. Csini vagy.
2017. jan. 5. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Én tőled magasabb vagyok és a lábam is jóval nagyobb.( nem írok méretet, mert priviznek a fetisiszták)

Szóval ilyen formában nem, de más, normálisabb körülmények között már cikiztek miatta. Viszont amit te leírtál, annak alapján ők csak bunkó kötekedő f...ok voltak, cigók, akik így is úgy is belédköttek volna, mert semmi más dolguk nincs. Ezekkel nem kell foglalkozni,söpredék népség!

2017. jan. 5. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt. En 183 vagyok es lany es vasutallomasom jottek utanam kiabaltak hogy mekkora vagyok meg mindne jelzovel illettek:D utana meg az egyik nekem lokte a masikat.... Ne foglalkozz veluk. Mindenkinek beszolnak
2017. jan. 5. 12:20
 5/5 Metionin ***** válasza:

A cigókkal nem kell foglalkozni, így hívják fel magukra a figyelmet. Nekem is folyton beszólogatnak, az indokok leggyakrabban a sovány vagy, a kék a hajad, a kék a szemed, a dikkmárokker, adjálpénzt, adjálcigit. Falun simán kiabálják utánam, hogy emóóóós! :D Pedig közöm sem volt hozzá sosem. A lényeg, hogy gyorsan találjanak valamit, amiért hozzád szólhatnak és odamehetnek közelebbről megnézni.

Amúgy a 39-es láb manapság tök normális. Biztos tetszettél nekik.

2017. jan. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!