Túl nagy a mellbimbóudvarom?
A mellem kb úgy néz ki, mint a képen látható hölgynek, csak talán egy picit nagyobb. Viszont attól félek, hogy túl nagy a mellbimbóudvarom (a sötétebb bőrrész a mellbimbó körül), ezért nem tetszene másoknak. Az átmérője 5,5 cm és egy hangyányit sötétebb annál, ami a képen van. (Nem találtam jobb képet, bocsánat!) Elég sok helyen látom, hogy a nőknek kisebb, világosabb a bimbóudvaruk és szerintem az sokkal esztétikusabb. Nem szeretnék senkinek csalódást okozni, ha esetleg lekerül a melltartó. Eddig nem panaszkodtak, de pozitív megerősítést sem kaptam. Esetleg plasztikai műtéttel megoldható, hogy megkisebbítsék ezt a részt?
A válaszokat előre is köszönöm!
18/L
Nekem nagyon bejön, amit a képen látok. Szép vonzó bimbóudvar, puszilgatni, szopogatni való.
Könnyen találtál volna jobb képet! Saját magadról. Megörvendeztetsz vele?
Mert nekem nem tetszik, nem találom normálisnak. Nekem nőként sokkal szebb az, ha kicsi és világos, teljesen lapos a bimbóudvar. Az enyém szerencsére nem pufi, kiemelkedő, csak régebben volt az, amikor elkezdett nőni.
A másik meg, hogy a jobb nagyobb, mint a bal. Mostanában mintha kicsit kiegyenlítődött volna, más amúgy se vette észre, de én érzem és látom is, szóval zavar.
Szóval ha lehet, inkább nők válaszaira lennék kíváncsi, akik esetleg megértik a helyzetem és nem pucér képekre ácsingózó férfiak értetlenkedő válaszaira, hogy mi bajom a testemmel.
Nem tudom, miért baj az, ha kíváncsi vagyok, mások mennyire találják vonzónak/taszítónak ezt a kategóriát. Nyilván nem tíz ember véleményén fog múlni, de ha a plasztika mellet döntenék, mindenképp benne lenne az is, hogy mások szerint sem esztétikus a nagy bimbóudvar. Elítélhetsz, de sajnos nekem számít mások véleménye, bármennyire is folyik a csapból, hogy fogadd el önmagad.:)
Azért köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!