Érettségi írásbelire milyen ruhában illik menni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem kötelező az ünneplő ha jól tudom, elég ha csinosabban/elegánsabban öltözöm fel?2010. máj. 2. 15:44
21/22 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én az érettségi óta egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor használtam. De egy rámszabott koktélruhának mennyire tudnék örülni. Olyan régóta keresek, de egyszűen nincs olyan ami tetszne és jó is rám. Szóval ilyen szempontból meg szerencsés vagy :)
22/22 A kérdező kommentje:
ha van valami elképzelésed, hogy milyen fajtát szeretnél, keress fel egy varrónőt, a képen látható ruha 8 ezer forint volt összesen, és ránk van szabva:) a másik kérdés, hogy kicsit sietősen szálltam be a kocsiba, és felszaladt a sliccem, úgyhogy meg kell varrni. de megéri;)
2010. máj. 3. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!