Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Informatika középszintű...

Informatika középszintű érettségi írásbelire miből kell többet készülni?

Figyelt kérdés

Előrehozott érettségim lesz informatikából, és az írásbelire kellene gyakorolnom. Igazából sose voltam rossz infoból, mindig 4-es 5-ös voltam, sőt most a különbözetim is 4-es lett (76%-os írásbeli Access-ből [jó nehéz, egy órás feladatsorral] meg 6 pont a 10-ből szóbelin).

- Azt tudom, hogy az adatbázis feladat nagyon gyönge, 20 percet kell rászánni, nem is lesz azzal gond, szerintem buktatós feladatot nem tudnak adni.

- Weblapkészítés, képszerkesztés és prezentáció úgy tudom össze van vonva, ezekkel se lesz gond, elvégre weblapot egy NVU-val simán össze lehet dobni, a többi meg adja magát

- Word se nehéz, ott igazából a körlevél amire kell egy keveset gyakorolni

- Excel lesz a húzósabb, a függvények miatt, meg hogy adott helyzetbe mennyire tudom alkalmazni

Szerintetek Word-ben a körlevélen kívül, illetve Excel-ben a függvények gyakorlásán kívül kell másra gyúrni?

2010. máj. 2. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ott van a válasz a kérdésedben, leírtad h mit tudsz és mit nem annyira, azt gyakorolnod amiben nem vagy 100%ig biztos h tudni fogod!
2010. máj. 2. 13:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy ezeket kellene, csak esetleg tudtok-e valami buktatót, mondjuk olyat hogy "a weblapnál erre meg erre figyelj", vagy "háát a word-ben nem csak a körlevél, de ez is meg az is nehezebb, szánni kell rá egy kis időt", vagy valami. Őszintén szólva nem parázok, csak szeretnék nagyon felkészült lenni;)
2010. máj. 2. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
nézd meg pl a 2008-as érettségiből a szövegszerkesztést, én akkor tettem előrehozotatt, és emiatt buktam, kicsit mássabb volt mint szokott lenni, amúgy 84%-os lett:D
2010. máj. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!