Informatika középszintű érettségi írásbelire miből kell többet készülni?
Előrehozott érettségim lesz informatikából, és az írásbelire kellene gyakorolnom. Igazából sose voltam rossz infoból, mindig 4-es 5-ös voltam, sőt most a különbözetim is 4-es lett (76%-os írásbeli Access-ből [jó nehéz, egy órás feladatsorral] meg 6 pont a 10-ből szóbelin).
- Azt tudom, hogy az adatbázis feladat nagyon gyönge, 20 percet kell rászánni, nem is lesz azzal gond, szerintem buktatós feladatot nem tudnak adni.
- Weblapkészítés, képszerkesztés és prezentáció úgy tudom össze van vonva, ezekkel se lesz gond, elvégre weblapot egy NVU-val simán össze lehet dobni, a többi meg adja magát
- Word se nehéz, ott igazából a körlevél amire kell egy keveset gyakorolni
- Excel lesz a húzósabb, a függvények miatt, meg hogy adott helyzetbe mennyire tudom alkalmazni
Szerintetek Word-ben a körlevélen kívül, illetve Excel-ben a függvények gyakorlásán kívül kell másra gyúrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!