Informatika érettségi, szóbeli rész. Mire számíthat a józan paraszt?
Önerőből felkészültem, 78%-os érettségit "írtam". (az ACCESS nevű programot egy éjszakával az érettségi előtt nyitottam meg először... :S) Sajnos az info tanárom egész évben sz*rt ránk, úgyhogy ez volt a helyzet.
Nos a kérdés a következő, hány pontot kell elérnem a szóbeli érettségin? Én úgy számoltam, hogy az összes elérhető pont (150) 80%-át kell teljesítenem, azaz 120 pontot, tehát nekem még hiányzik 26 pontom, azaz majdnem 100%-os szóbelit kell alkotnom. Ez így van, vagy a szóbeli kevesebbet ér? Angolnál pl. alig ért valamennyit, igaz, abból megvan szerencsére az emelt szintű 5ös. :D Köszi a válaszokat!
utolsó :D sztem meg Te nem tudod, h miről beszélsz :D
gyakorlat: 120 pont + szóbeli 30 pont :)
27 pont a biztos és ne aggódj kb 70-80%-s a tételeknek alapvető dolog, ha értesz egy kicsit az informatikához. a többit meg meg kell tanulni és ennyi:)
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!