Informatika érettségi, szóbeli rész. Mire számíthat a józan paraszt?
Figyelt kérdés
Önerőből felkészültem, 78%-os érettségit "írtam". (az ACCESS nevű programot egy éjszakával az érettségi előtt nyitottam meg először... :S) Sajnos az info tanárom egész évben sz*rt ránk, úgyhogy ez volt a helyzet.
Nos a kérdés a következő, hány pontot kell elérnem a szóbeli érettségin? Én úgy számoltam, hogy az összes elérhető pont (150) 80%-át kell teljesítenem, azaz 120 pontot, tehát nekem még hiányzik 26 pontom, azaz majdnem 100%-os szóbelit kell alkotnom. Ez így van, vagy a szóbeli kevesebbet ér? Angolnál pl. alig ért valamennyit, igaz, abból megvan szerencsére az emelt szintű 5ös. :D Köszi a válaszokat!
2011. jún. 13. 21:28
11/12 anonim válasza:
na akkor igényelheted az ecdl bizonyítványt:)
12/12 anonim válasza:
jaja, azt az ECDL bizonyítványt, amivel kb. semmire se mész xD
am. grat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!