Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Dukai Reginának és Debreczeni...

Dukai Reginának és Debreczeni Zitának milyen végzettsége van? Csak simán érettségi vagy jártak egyetemre is? Ha igen milyen szakra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

azért kérdezed mert modell akarsz lenni?

nincs ilyen,hogy modell szakma,nincsenek modell-egyetemek/főiskolák.felfedezik őket és ennyi.

2010. júl. 6. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
8 általános
2010. júl. 6. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

uncsiztam, ezért megkerestem neked:

Zita az érettségi után a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskola tanulójaként megszerezte a marketing-és reklámmenedzseri végzettséget (szóval egy középiskolában:D)

Regina elvileg szintén elvégezte a középiskolát.

2010. júl. 6. 10:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem igazából nem szeretnék modell lenni és tudom, hogy a modellkedést nem tanítják sehol se, csak úgy érdekelt, hogy ők ketten mit tanultak milyen szakmájuk van!:)

Köszönöm a válaszokat!:)

2010. júl. 6. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
dubajbanszopó ribiképző
2010. júl. 6. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:

haha..

Érettségiük van. Aztán 18 évesen elmentek pár szépségversenyre, ott nyertek, majd jöttek a felkérések fotózásra, ruhabemutatóra,kampányra, vagy valami nemes cél mellé álltak,stb...és ebből élnek máig.

A marketing-és reklámmenedzseri végzettség, az egy OKJ-s képzést jelent, ami 1-2 évet jelentett csak Zitának...szóval az nem nagy kunszt. :D Azonban ő mostanában elkezdett fotózni. Vett egy ultra drága gépet, és portfóliókat fotóz. ennyi.

Na meg mivel nem tudják már, hogy hogy éljenek meg, kitalálták hogy majd ők maguk terveznek ruhákat és el is adják, Zimány Lindával az élen. De persze őrölt drágáé adják. Linda az egyetlen aki tanul...jogásznak.

Igazából meglennénk nélkülük,mert semmit nem csinálnak, de mégis évente új milliós autókkal rohangálnak. Drága ruhákba járnak (pl.Guess,G-Star,D&G,Mango,óra:Thomas Sabo, Napszemüveg: Ray Ban,táska:Louis Vuitton, Armani,Gucci) Nem tudom,hogy csinálják...

Szóval ennyi az ő életpályájuk.

2010. júl. 6. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt csinálják:

[link]

[link]

Pózólás Armani ruhába. :D

2010. júl. 6. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
ők nem is igazi modellek, hanem egyszerű celebek, mint pl Bódy Sylvi ha így írják a nevét.
2010. júl. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!