Felmérést végzek! Ki melyik pártra szavaz, hány éves, és milyen az iskolai végzettsége (elég, hogy érettségi, vagy főiskola, nem kell részletezni), illetve milyen beosztásban dolgozik jelenleg (alkalmazott, vállalkozó, vezető, még tanul, stb. )?
Elsősorban nem az érdekel, hogy milyen párttal szimpatizáltok, hanem a végzettségetek hozzá. Ugyanis sokan szó szerint lehülyézik, letudatlanozzák azokat, akik nem az ő pártjára szavaznak. Szeretném, ha most kiderülne, mi az igazság.
És kérek mindenkit, hogy vagy az igazat írja, vagy inkább semmit, mert csak úgy van értelme!
Köszönöm!
Elfelejtettem odaírni, hogy minden teljes választ hasznosnak minősítek! (Ha éppen erre járok. :))
Köszönöm az eddigi válaszokat!
18/L - egyetemista (külügyet, diplomáciát tanulok), 2 nyelvet beszélek felsőfokon, nemsokára kezdem a következő kettőt
LMP
gazdasági suliba járok 2 angolból van középfokúm most üzleti angolt tanulok (ami elég gáz legalábbis a szókincse elég nehéz megtanulni legalábbis nekem biztos az :S )
20 éves vagyok
és természetesen a Jobbikra szavazok
hopp a "2" az nem kell az véletlen üthettem le
ja és a suli főiskola
Elte Töri szak 3 félév teljesítve most passzív on vagyok mert van munka lehetőségem
utána folytatom tanulmányaimat
és Jobbik szavazó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!