Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érettségi írásbelire milyen...

Érettségi írásbelire milyen ruhában illik menni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem kötelező az ünneplő ha jól tudom, elég ha csinosabban/elegánsabban öltözöm fel?
2010. máj. 2. 15:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor tényleg elég rossz...Én amúgy jövőre ballagok, de szalagavatóra is külön ruhakölcsönzés, matrózblúzom van(amit mondtak h kötelező,10Ezer volt és nagyon senki se hordja) és ugye abba nem akarnak ballagni mert ciki már a matrózblúz..szal még kosztüm..jó sok kiadás lesz jövőre:(
2010. máj. 2. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja és nagykalappal a jövőhétre:)

Mi a választott tárgyad?

2010. máj. 2. 16:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fekete-fehér. Mindenképp. Szóbelire is!
2010. máj. 2. 16:39
 14/22 A kérdező kommentje:

köszi, aranyosak vagytok:) angol célnyelvi civilizáció a választottam, az csak szóbeli szerencsére:)

szóbelire egyértelmű az ünneplő, szerintem most csak valami elegánsabb nadrág lesz, kényelmes de csinos felsővel. 4 napra nehéz lesz mondjuk megoldani kicsit:D

2010. máj. 2. 16:43
 15/22 A kérdező kommentje:
egyébként esőt mondanak egész jövőhétre, ez is bonyolítja kicsit a ruhaproblémát...
2010. máj. 2. 16:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

nem kell unneplo, en is csak szobelire oltozok ki. ideges leszek, legalabb a ruhamban kenyelmesen akarom magam erezni.

szoval, farmer/ feher ing.

ugysem az oltozekemet nezik, hanem a tudasom.

18/L

2010. máj. 2. 17:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Raksz fel egy képet a ruhádról? Olyan kíváncsi vagyok! :)
2010. máj. 2. 17:11
 18/22 A kérdező kommentje:
[link] ilyen a ruha. senki nem ebben megy:)
2010. máj. 2. 21:58
 19/22 anonim ***** válasza:

De durva! Bárcsak nekünk is lehetett volna ilyesmi...

Képzeld nekünk még a fűzőt sem engedték a kosztümfelső alá... Blúzt kellett vennünk. Az előző évfolyamoknak lehetett, mert nem szólt senki előre az igazgatónak, de nekünk az of-önk rögtön rohant hozzá engedélytkérni, és nem kaptuk meg... Na mindegy, szóval irigyellek :)

Jah, és egy nagy kád szerencsét neked!

2010. máj. 3. 05:34
 20/22 A kérdező kommentje:
abból a szempontból jó (volt) a sulink, hogy ilyenekben elég rugalmasak, elvégre ne ők döntsék már el én mire adok ki pénzt.. egyébként egy kosztüm sokkal jobban jött volna mint ez a ruha, de ez már más kérdés:D
2010. máj. 3. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!