Hogy álltok az ÉRETTSÉGI előtt? én még semmit sem tanultam az írásbelire és félek tőle, főleg a törtitől, matektól, biosztól tapasztalatok? Ki h látja, látta?
Én is idén érettségizek.
És én is a matektől,töritől,biosztól félek a legjobban.:D
Bioszból már ismétlek nagy erővel, és matekból is gyakorlok.Töriből is mostmár elkell kezdenem,mert 5öst szeretnék belöle irni!Szóval igy is nagyon levagyok maradva,mostmár minden nap tanulok.
Sok szerencsét ám =)
Gondolom olyan nagy céljaid akkor nincsenek. :D
Én kb. januárban kezdtem el készülni, emeltet nem csinálok de jó lenne minimum 90%-ot írni magyarból és töriből, a többiből meg 4-est.
Sziasztok, én is idén érettségizek...és nagyon félek. Nekem az emelt angolomnak kell jónak lenni (90 fölött) plusz még a németnek vagy törinek...magyar kizárva :) Még nem nagyon ismételgetek...mondjuk angolra nem is kell szerencsére, csak az eddigi érettségiket fogom megírni, és kész. Töriből most veszem a 2. Száray könyvet, úgy kicentiztem, május 2.án fejezem be a négyest :) Áhh csak legyünk már túl az egészen...
19L
nekem szerencsére megvan már ősztől az emelt töri 98%ra, így csak vagy az angolnak vagy a magyrnak kéne jobbnak lennie, mint 85%, de 95%al örülnék igazán:D
na meg most derül majd ki, sikerült e a hiányzó szóbeli nyelvvizsgám
az irodalom nevetséges, a nyelvtan is csak azért necces, mert nincsenek se tankönyveim, se tételeim (nincs közösen kidolgozás, meg elhagytam a kötelezően követett vázlatot is)
Az angolt jó lenne 80%-ra, de szerencsére egyre jobban megy.
A töri jól megy 84% lett a legutóbbi írásbeli, de azért ráhajtok még, mert 90%fölött is tudnák teljesíteni ha kinyitnám a könyvet :D
A matekot is jó lenne 80% fölé írni, eddig mindig 80% körül volt.
A magyart nem szeretem, látszik is az eredményeken. 75% volt a legjobb :(
A kémiába viszont belelendültem, emeltezni fogok és eddig az összeset sikerült 70% fölé írni (72, 74, 75), habár a 2006 májusin meglepődtem mert az az emelt 90%-os lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!