Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy álltok az ÉRETTSÉGI...

Hogy álltok az ÉRETTSÉGI előtt? én még semmit sem tanultam az írásbelire és félek tőle, főleg a törtitől, matektól, biosztól tapasztalatok? Ki h látja, látta?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is idén érettségizek.

És én is a matektől,töritől,biosztól félek a legjobban.:D

Bioszból már ismétlek nagy erővel, és matekból is gyakorlok.Töriből is mostmár elkell kezdenem,mert 5öst szeretnék belöle irni!Szóval igy is nagyon levagyok maradva,mostmár minden nap tanulok.

Sok szerencsét ám =)

2010. ápr. 12. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom olyan nagy céljaid akkor nincsenek. :D

Én kb. januárban kezdtem el készülni, emeltet nem csinálok de jó lenne minimum 90%-ot írni magyarból és töriből, a többiből meg 4-est.

2010. ápr. 12. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meg egész évben tanultam, és most amikor hajráznom kéne, most fáradtam ki :S Az emelt biosztól kicsit, viszont a közép kémiától nagyon félek^^" Kell 1 teljes nap alvás, és aztán újra neki kezdés a tanulásnak... Várom már a június végét :)
2010. ápr. 12. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is idén érettségizek...és nagyon félek. Nekem az emelt angolomnak kell jónak lenni (90 fölött) plusz még a németnek vagy törinek...magyar kizárva :) Még nem nagyon ismételgetek...mondjuk angolra nem is kell szerencsére, csak az eddigi érettségiket fogom megírni, és kész. Töriből most veszem a 2. Száray könyvet, úgy kicentiztem, május 2.án fejezem be a négyest :) Áhh csak legyünk már túl az egészen...

19L

2010. ápr. 12. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem szerencsére megvan már ősztől az emelt töri 98%ra, így csak vagy az angolnak vagy a magyrnak kéne jobbnak lennie, mint 85%, de 95%al örülnék igazán:D

na meg most derül majd ki, sikerült e a hiányzó szóbeli nyelvvizsgám

az irodalom nevetséges, a nyelvtan is csak azért necces, mert nincsenek se tankönyveim, se tételeim (nincs közösen kidolgozás, meg elhagytam a kötelezően követett vázlatot is)

2010. ápr. 12. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Az angolt jó lenne 80%-ra, de szerencsére egyre jobban megy.

A töri jól megy 84% lett a legutóbbi írásbeli, de azért ráhajtok még, mert 90%fölött is tudnák teljesíteni ha kinyitnám a könyvet :D

A matekot is jó lenne 80% fölé írni, eddig mindig 80% körül volt.

A magyart nem szeretem, látszik is az eredményeken. 75% volt a legjobb :(

A kémiába viszont belelendültem, emeltezni fogok és eddig az összeset sikerült 70% fölé írni (72, 74, 75), habár a 2006 májusin meglepődtem mert az az emelt 90%-os lett.

2010. ápr. 14. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly érettségiztem és írásbeli előtt semmit nem tanultam mert sztem felesleges. Ha azért legalább mindeből voltál egy hármas simán meg lesz.A bioszról nemtok mit mondani nem érettségiztem belőle mert nem voltam egy IQ bajnok :D Szóbelire egy nappal előtte tanultam, igaz hajnal 4ig voltam fent de így is összvisz 4,2es átlagom lett. Érettségi előtt én is halálra izgultam magam aztán csak nevettem , hogy ez végülis semmi ahhoz képest amikor az egyetemen vizsgaidőszak van. Na az kemény :S
2010. ápr. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!