Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szeretnek az emberek a...

Mit szeretnek az emberek a sovány lányokban?

Figyelt kérdés

Számomra mindig is kérdéses volt, hogy emberek mit szeretnek a sovány lányokon. Itt van két kép: [link]

[link]

A képek random vannak isntagramról, csak szemléltetés képpen. Nekem nyolván az 1. alakja tetszik, de írjátok már le, a második csaj miért szép?

2016. nov. 27. 07:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi évtizedben a szárazkóró alkat lett a divat. 57 éves vagyok, megéltem már egy-két divathullámot. Semmi baj sincs ezzel, mert divat ide, divat oda, mindig minden alkatnak megvan a hódolótábora. Van, aki a ducikra bukik, és van, akit a világból ki lehet üldözni a zsírpárnákkal.
2016. nov. 27. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

nem arra élvezkedik senki, hogy a vékonyabb egészségesebb, és ezért vonzó. ez tudatalatti dolog. az ember ahhoz vonzódik, aki egészséges, mint ahogy az tetszik jobban ha nem ragyás, pattanásos a bőre, vagy töredezett a haja valakinek. ezek a dolgok azt jelentik, hogy valami nem működik jól a szervezetében. ez benne van az emberben, hogy ahhoz húz, aki egészségesebb, szebb...

mondjuk a nagyobb fenékkel szerintem senkinek nincs problémája kb. soha nem hallottam azért panaszkodni valakit, hogy a barátnőjének nagy a segge.

de a derékon, hason, karon a háj, a toka, a malacláb, ezektől elveszíti a formáját egy nő, csak egy ormótlan paca lesz a teste, ami hullámzik ha megy, röcög ha hozzáérsz.

egy vékony test, főleg ha feszes, izmos pedig egyáltalán nem olyan, mintha csontot ölelgetne az ember.

a második képen a lány tényleg nem sovány, inkább átlagos. de ez már egy teljesen jó testalkat. az igazán sovány lányokat nem is szokták szeretni. csak azok a beteg emberek, akik a kórosan elhízottat is szépnek látják, vagy akik direkt zabáltatják a párjukat, hogy még dagadtabb legyen, mert az neki izgató.

2016. nov. 27. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:

pont ezt akartam írni, amit az utolsó, hogy senki nem a 'pozitív leletekre élvezkedik' (ahogy te fogalmaztál..), hanem ez egy ösztönös, tudat alatti dolog. egyszerűen belénk van kódolva, hogy ahhoz vonzódunk, aki egészségesebbnek, termékenyebbnek, életképesebbnek tűnik, fajfenntartási ösztön, még ha nem is konkrétan ez a cél. nem pár kiló plusztól fog valaki 'rosszabbnak' tűnni, de egy elhízott, hájas emberről, aki kb a cipőjét nem tudja bekötni a belétől és 20 méter után kifullad, senkinek nem az jut eszébe, hogy hú de vonzó, hú de életképes. inkább undor és szánalom fog el.

persze erről lehet vitatkozni, hogy kinek hol van ez a határ. az egészségtelenül vékony ugyanígy nem vonzó, de ismétlem, itt a képen a 2. lány egy teljesen átlagos, egészséges alakú valaki, nem túl sovány.

2016. nov. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!