Mit szeretnek az emberek a sovány lányokban?
Számomra mindig is kérdéses volt, hogy emberek mit szeretnek a sovány lányokon. Itt van két kép: [link]
A képek random vannak isntagramról, csak szemléltetés képpen. Nekem nyolván az 1. alakja tetszik, de írjátok már le, a második csaj miért szép?
Az első kép annyira ellenfényes, hogy alig látni a lány alakját. Nem tűnik annyira vékonynak. Sőt kár enyhét telt is lehet a bő szabású felső alatt.
A második szerintem nem sovány, hanem karcsú. Nekem nagyon bejövős alakja van. Sokkal jobb érzés a LÁNYT átölelni, mint az őt borító hájréteget. Ezért szeretem a vékony karcsú lányokat. A valóban soványak nem jönnek be, mert nem a csontokat jó ölelgetni.
Várom a válaszokat én is! Fel akartam tenni ugyanezt a kérdést. Miért kedveltebb a vékony mint a duci?
Én a fantáziát és a lehetőségeket látom a husiban. Néha elképzelem milyen lehetne vékony lánnyal lenni de mindig arra jutok, hogy azokon nincs mit fogni, érezni a csontjait. Nem látom mi okoz benne élvezetet.
Mégis a többség a vékonyat preferálja. Érdekelne engem is, hogy mi fog meg benneteket a vékony lányokban.
az 1.-ből aztán nagyon sok látszik.. gondolom, te vagy és fényezni akarod magad. ennyiből csak 2 kinyomott nagy mell látszik, egy hájas felkar meg egy vastag, tokás nyak, ami sehogy sem kecses vagy vonzó. gondolom, nem véletlen nem egészalakos vagy jobban kivehető a kép, has, csípő, lábtájékon az ilyen lányok még hájasabbak.
a. 2. képen lévő lánynak viszonylag jó alakja van, de semmi extra. átlagos csinos lány. ez bőven nem a sovány kategória még, maximum vékony. azért ez tetszik az embereknek, mert a háj nem természetes dolog, formátlanná, tónustalanná tesz. nem vonzó egyszerűen. nem értem, mit nem fogsz fel ezen. plusz az emberek ízlése más, valaki szereti a kék színt, valaki utálja, nem értem, mit kell ezen magyarázni. fogyj le és ne másokon kérd számon, hogy miért nem tetszel nekik.
Szerintem szép alakja van a másodiknak, teljesen egészséges, átlagos. Ha ő sovány, akkor én minden bizonnyal már halott vagyok.
Az első lány elég telt de nem látjuk egész alakban, szóval kiegyenesedve lehet hogy nem annyira nagydarab, bár hasa az van bőven. Ha neked ez tetszik, teljesen rendben van, hiszen mindenkinek más az ízlése és a szépség rendkívül relatív dolog. De ennyi erővel megkérdezhetném, hogy az első csaj miért szép?
Kicsit furcsa hogy itt mindenkinek "az egészséges" tetszik. Ti otthon pozitív leletekre élveztek vagy mi? :D
Sosem jutott volna eszembe ilyen szempontból megközelíteni. Mert valaki például a nagy melleket, valaki a kis melleket szereti. (Ezt talán már nem hozzátok kapcsolatba az egészséggel.) És van aki azért szereti a nagyot, mert lehet vele mit csinálni, játszadozni, markolászni stb. Aki pedig a kicsit szeretni.. na igen, fogalmam sincs.
Szerintem egy nagyobb fenékbe is élvezetesebb belemarkolni mint egy apróba. (Sőt személy szerint az első képen látható pocak is tetszik hasonló okokból.)
Szóval aki a vékonyat szereti az csak úgy pipálja hogy "aha ez egészséges" és attól feláll? Ez a szexi definíciója?
(Egy önkényesen kérdéskiegészítőnek előlépett hozzászóló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!