Miért van az, hogy a fiúkban több jóság van, mint a lányokban, a lányok miért szeretnek kegyetlenkedni, akár egymással, akár fiúkkal, de főleg a nekik nem tetsző fiúkkal?
Hát nem azért, de én más találkoztam olyannal nem is egyszer, hogy a barátnőmet bántották a fiúk és megalázták.
Amúgy már eléggé unom ezeket a kérdéseket, hogy a lányok miért gonoszak... semmivel sem gonoszabbak aki ilyet állít az nem ismeri az embereket, vagy túl sokat csalódott a másik nemben.
A nők és a férfiak problémamegoldásában vannak különbségek ezt el kell ismerni.
Kisarkítva:
A férfiak sokkal agresszívebbek (ezt nem sértésnek írom) ha bajuk van egymással összeverik egymást, és alapvetően közvetlenebbül vezetik le a feszültséget. (kiabálás)
A nők talán fizikai gyengeségük miatt inkább verbális típusúak, és ha ártani akarnak valakinek akkor szavakkal sebeznek és érzelmi szinten. (ez lánykolis tapasztalat)
Lehet vitázni melyik a rosszabb, meg most eléggé kisarkítottam a dolgot, de remélem mindenki érti mire akartam kilyukadni.
Ettől függetlenül azért mert pár csaj megbántott nem kéne ledegradálni az egész női nemet, meg ilyen durva következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!