Nagyon nagyra nő a mellem, és emiatt mindenki ribizlinek néz. Persze lehet mondani, hogy öltözködjek visszafogottan, de ez már akkora, hogy nem tudok!
Várható volt, hogy viszonylag nagy lesz, mert a családban a nők azért meg voltak áldva, de én már bőven túlszárnyaltam őket, és sajnos sanszos hogy még mindig nőnek... 80/J a méretem, alig találok rendes melltartót... És kövér se vagyok.
Nem mondom, hogy nem hiszem el, de 16 évesen ekkora mell? Még a felnőtt nők legtöbbjének sincs még negyed ekkora sem nem, hogy a fiatal lányoknak. De ismétlem nem mondom, hogy nem hiszem el. Igazából mivel férfi vagyok nem tudom milyen lehet ez. Én csak azt tudom mondani fogadd el magad mert tényleg sokan a fél karjukat odaadnák ha csak fele ekkorák lennének. Ha csökkenteni akarod akkor tényleg valamit sportolj bár ha azt mondod nem vagy túlsúlyos akkor nem biztos, hogy be fog válni. Műtétet viszont én nem ajánlom az max csak a legvégső esetben.
2016. nov. 22. 16:20
22/30 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tényleg ekkora a mellem... (Márciusban leszek 17 éves egyébként.)
2016. nov. 22. 20:31
23/30 anonim válasza:
Egy igazi istennő lehetsz! Illetve lesz belőled, mert még túl fiatal vagy.
2016. nov. 22. 20:56
24/30 anonim válasza:
Meg tudod mondani a mell alatti, illetve a mellbőséged méretét? Milyen melltartót hordasz? Fogyást mindenképp javaslok, a 80-as hátméret túlsúlyról árulkodik (még ha nem is érzed magad kövérnek) és hátha mellből is menne le. Ezenkívül háterősítés, gerinctorna. Szülőkkel/gondviselőkkel tárgyald le a műtétet. Ha küldesz képet, szívesen fogadom, hátha tudok még segíteni.
70/F 19/L
2016. nov. 26. 14:31
25/30 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? :D
Kérdező meg sehol...
2016. nov. 30. 12:30
26/30 anonim válasza:
Ha nagyon kellemetlenül érzed magad a melleid miatt, plusz a hátfájás és egyéb hátrányok elkerülése érdekében fontold meg a műtétet.
Nekem is nagy, meg tudlak érteni, kérdező. És ha genetikailag vagy ilyen, akkor fogyni
2016. dec. 26. 01:55
28/30 anonim válasza:
Ha genetikailag vagy ilyen, akkor fogyni sem fogsz belőle. Hátadra edzél, az jót fog tenni.
2016. dec. 26. 01:56
29/30 mikeXxX válasza:
Ha kicsi lenne akkor meg azért ribiznének le nem kell ezekkel az emberekkel foglalkozni mert szerintem a legtöbb csak irigy lehet rád inkább örülj neki hogy van!
2021. máj. 7. 10:25
30/30 anonim válasza:
Most már megvagy 18, semmi akadálya hogy feltegyél egy képet. Változott a helyzet, nőtt, kisebb lett?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!