Kicsi a mellem és ez nagyon zavar, mivel minden velem egyidős lányismerősömnek nagy melle van. Szerintetek nőhet nagyra? (14/L)
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert anyukámnak nagy melle van, nagymamámnak nagyon kicsi és az ő anyjának nagy...ebből nem az következik hogy nekem is kicsi lesz?2010. máj. 6. 16:06
1/12 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, mint egy sorozat, h kicsi, nagy, kicsi, nagy! Lehet, h anyukádnak is csak azért van nagy melle, mert a terhesség alatt megnőtt. Csak 14 vagy, még nőhet.
2/12 anonim válasza:
Én dettó ugyan abban a helyzetben vagyok mint te, Kérdező. :)
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor remélem,hogy nőni fog még mert tényleg nagyon zavar,hogy csak annyi van h szinte nincs is. Amúgy anyukámnak terhesség előtt is nagy volt =) Fényképes bizonyítékom van rá xD Nagymamámnak még most is csak kicsi van xD || =S =)
2010. máj. 6. 16:21
4/12 anonim válasza:
figyelj. ha nagyon zavar vegyél push upos melltartót..
ha van azért vmennyi melled csak kicsi,akkor ha szorosabbra huzod nagyobbnak is lácchat.
5/12 A kérdező kommentje:
Hordtam 1 darabig, csak rám fogták, hogy tömöm és mindenki azzal volt...
2010. máj. 6. 16:50
6/12 anonim válasza:
Én is így voltam, de mire 15 lettem már nem volt mire panaszkodnom. :)
7/12 A kérdező kommentje:
=D
2010. máj. 6. 17:22
8/12 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy 14 évesen még nem olyan nagyok. Tudod mi az abnormális? Ha már 14 évesen nagyobbak a mellei a kislánynak, mint a feje... Na ez a gáz. Mellesleg örülj, hogy később nőnek, mert akiknek korán nagy, azoknak gyorsabban megereszkedik állítólag (és gyakorlatilag is).
Amúgymeg én pl. jobban bírom a kis/közepes mellű csajokat. Valahogy sokkal formásabbak és arányosabbak.
Szóval csak várjál még, törődj a suliva, barátokkal, hobbiddal, túl fiatal vagy még.
22/F
9/12 A kérdező kommentje:
Okés =D Köszi =)
2010. máj. 6. 19:50
10/12 flora08 válasza:
nekem kb. 17 évesen kezdtek nőni;)14 évesen teljesen lapos voltam:D van még időd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!