Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, túl nagyra nő...

Mit csináljak, túl nagyra nő a mellem? 16/L

Figyelt kérdés

Nagyon nagyra nő a mellem, és emiatt mindenki ribizlinek néz. Persze lehet mondani, hogy öltözködjek visszafogottan, de ez már akkora, hogy nem tudok!

Várható volt, hogy viszonylag nagy lesz, mert a családban a nők azért meg voltak áldva, de én már bőven túlszárnyaltam őket, és sajnos sanszos hogy még mindig nőnek... 80/J a méretem, alig találok rendes melltartót... És kövér se vagyok.

Szerintetek mit tudnék tenni??

Trollok kíméljenek, és normális válaszokat várok!

2016. nov. 20. 21:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem hinném hogy minden csaj irigyelne ekkora méretet. Lány vagyok és nekem se kellene ekkora mert nagyobb átok mint áldás. Van egy lányismerősöm és ő se volt elégedett magával. Kényelmetlen volt neki. Nem talált melltartót. Fájt a háta. Na és majd idősebb korba amikor lógni fog. Én biztos megműtetném hogy kicsit kisebb legyen.
2016. nov. 21. 11:34
 12/30 anonim ***** válasza:
24%
Én imádom a nagy melleket! Én segítenek neked! 19/f és írj privátban bátran! Együtt meg oldjuk és segítek!
2016. nov. 21. 12:03
 13/30 anonim ***** válasza:
17%
Igaz férfiként mondom, de szerintem hihetetlen szerencsés vagy. A legtöbb pasi a fél karját adná azért, hogy ilyen gyönyörű, hatalmas mellekkel megáldott barátnője legyen. A lányok közül pedig, ha nem is mindenki, de nagyon sokan irigykednek. Ne vedd magadra a beszólásokat, próbáld meg poénra venni, viccel elütni. Szerintem nagy hiba lenne, ha fogyóznál, inkább legyél rájuk büszke!
2016. nov. 21. 14:15
 14/30 anonim ***** válasza:
20%

Ha egy női mell természetes, akkor sose lehet túl nagy! A tieid is csodásak lehetnek! Hidd el, igazából nagyon szerencsés vagy, még ha most nem is így érzed!

26F

2016. nov. 21. 16:58
 15/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy valakinek csodás, de nekem nagyon nem az. Sajnálom. :(
2016. nov. 21. 17:58
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Itt a férfiak verik a nyálukat hogy húú minnél nagyobb annál jobb meg biztos szép.. Egyik se tudja átélni mekkora nehézség egy ekkora méretű mell..
2016. nov. 21. 18:43
 17/30 anonim ***** válasza:
28%

[link]

hát ha ekkora az tényleg brutál

2016. nov. 21. 22:15
 18/30 anonim ***** válasza:
62%

linkelnél innen a googleról fotót hogy kb. mekkorát kell elképzelni?

üdv,

Dörrentős

2016. nov. 21. 22:16
 19/30 anonim ***** válasza:
20%
Ott a fotó haver :)
2016. nov. 22. 05:33
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

Hol?

kettővel följebb azt énraktam oda

üdv,

Dörrentős

2016. nov. 22. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!