Nagyon nagyra nő a mellem, és emiatt mindenki ribizlinek néz. Persze lehet mondani, hogy öltözködjek visszafogottan, de ez már akkora, hogy nem tudok!
Várható volt, hogy viszonylag nagy lesz, mert a családban a nők azért meg voltak áldva, de én már bőven túlszárnyaltam őket, és sajnos sanszos hogy még mindig nőnek... 80/J a méretem, alig találok rendes melltartót... És kövér se vagyok.
Nem hinném hogy minden csaj irigyelne ekkora méretet. Lány vagyok és nekem se kellene ekkora mert nagyobb átok mint áldás. Van egy lányismerősöm és ő se volt elégedett magával. Kényelmetlen volt neki. Nem talált melltartót. Fájt a háta. Na és majd idősebb korba amikor lógni fog. Én biztos megműtetném hogy kicsit kisebb legyen.
2016. nov. 21. 11:34
12/30 anonim válasza:
Én imádom a nagy melleket! Én segítenek neked! 19/f és írj privátban bátran! Együtt meg oldjuk és segítek!
2016. nov. 21. 12:03
13/30 anonim válasza:
Igaz férfiként mondom, de szerintem hihetetlen szerencsés vagy. A legtöbb pasi a fél karját adná azért, hogy ilyen gyönyörű, hatalmas mellekkel megáldott barátnője legyen. A lányok közül pedig, ha nem is mindenki, de nagyon sokan irigykednek. Ne vedd magadra a beszólásokat, próbáld meg poénra venni, viccel elütni. Szerintem nagy hiba lenne, ha fogyóznál, inkább legyél rájuk büszke!
2016. nov. 21. 14:15
14/30 anonim válasza:
Ha egy női mell természetes, akkor sose lehet túl nagy! A tieid is csodásak lehetnek! Hidd el, igazából nagyon szerencsés vagy, még ha most nem is így érzed!
26F
2016. nov. 21. 16:58
15/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy valakinek csodás, de nekem nagyon nem az. Sajnálom. :(
2016. nov. 21. 17:58
16/30 anonim válasza:
Itt a férfiak verik a nyálukat hogy húú minnél nagyobb annál jobb meg biztos szép.. Egyik se tudja átélni mekkora nehézség egy ekkora méretű mell..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!