Mit csináljak? Kicsi a mellem.
15éves vagyok , és kb ekkora a mellem:
És nagyon pici.. top-ot hordok, igazabol melltartot mar reg probaltam mert addig undorodtam magamtol hogy nem tudok melltartot felvenni, mert a legksebb is hatalmas ram.. szerintetek ekkorara mar tudok melltartot hordani? Hanyas meretut? Es kinaikban lehet kapni push-uposat? A valaszokat elore is koszonom! ( mi a legkisebb meret push up-os melltartokban?
Ez nem túl pici. Teljesen normális. Ráadásul korod miatt, talán még nőni is fog.
Ez nem fog gátolni semmiben sem.
75-80/A-s melltartót hordok. Nekem is kicsi van. Kínaisak nem szoktak jók lenni. Az én kedvencem Intimissiben kapható. Magában az anyagban van egy vastagítás, merevítő nélküli. De H&M-ben is vannak hasonlóak, kedvezőbb áron.
Elég vékony lehetsz a magasságodhoz képest ekkora súllyal. Ilyen az alkatod. Ehhez kis mellek passzolnak, mert nyilván nincs rajtad sok zsír, máshol sem, nemcsak a melledben.
Formálni tudod magad, ha erősíteni, izomtömeget növelni kezdesz. Mivel nincs rajtad sok zsír, hamar nagyon tónusos, szép alakod lehet egy kis izom felépítésével. A mellizmokat is erősítsd. A melled nem fog ettől nőni, de az alatta fejlődő mellizmok szépen megemelik. A kosárméreted nem, de a mellbőséged nőni fog ettől.
Sok sikert! Edzz keményen, hogy utána büszke lehess az alakodra!
Ajj ne legyél ilyen:)
Nem kicsi:) Ha hasonló akkor legyél velük elégedett hogy vannak és szépek, nem lógnak és a többi:)
Az hogy mindenhol C kosarakat meg ilyeneket látsz az ne lombozzon le. A felük max B csak agyon van pushuppolva.
Emiatt ne legyen kissebbségi komplexusod:)
Akinek meg olyan nagy alapból annak meg lehet hogy csak lóg nagyon és azt fogja meg jó erősen a melltartó.
Nekem 11 évesen volt ekkora :D
14 éves létemre 75 b-s melleim vannak:) 170 cm vagyok és 48 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!