Mit csináljak? Kicsi a mellem.
15éves vagyok , és kb ekkora a mellem:
És nagyon pici.. top-ot hordok, igazabol melltartot mar reg probaltam mert addig undorodtam magamtol hogy nem tudok melltartot felvenni, mert a legksebb is hatalmas ram.. szerintetek ekkorara mar tudok melltartot hordani? Hanyas meretut? Es kinaikban lehet kapni push-uposat? A valaszokat elore is koszonom! ( mi a legkisebb meret push up-os melltartokban?
Ugyanigy vagyok vele.165 cm és 45 kg.Zabálok mint az állat de egy kilo sem jön rám:(
3 éve semmit nem nő a mellem.Ugyanilyen kicsi.
16/l
Tizenéves korban nyúlik az ember s formálódik a testetek...pár évesen itt paráztok... Hízni majd lehet hogy csak kicsit idősebben fogsz tudni. Ha 18-22év fele is így leszel hogy picik akkor vagy bele nyugszol vagy plasztika mint a legtöbb barom aki bele bolondul.
Én mondjuk nem panaszkodok ilyen téren, de a nagyobb méretnél ne legyetek tévhitbe, azt feszesen kell tudni tartani ami fárasztó. S sok ember nem is feszesíti edzéssel s legtöbbnek azért lóg amiket láttam...utóbbi meló helyen is felszólaltam, hogy a mell sose fog magától a helyén maradni. ;)
Mindennek van előnye hátránya.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!