Kicsi a mellem, mit csináljak?
17 éves vagyok, és eléggé zavar, hogy a legtöbb korombelinek azért jóval nagyobb melle van, mint nekem. A családomban is közepes mindenkinek, az enyém ennek ellenére A kosaras. Félek, hogy nem lesz már nagyobb.. Lehet azért van, mert 165 cm és 50 kg vagyok? Ha hízok egy kicsit, vajon nőhet még?
Kb így néz ki az enyém formára és nagyságra is: [link]
Másik kérdés, hogy mennyire "nem vonzó", hogy csak ilyen kicsi?
Nekem ennél egy kicsivel nagyobb, de nem sokkal. 165 centi vagyok, 54 kg.
Nagyon nem voltam elégedett vele, de az évek során mindegyik barátom imádta, szóval én is elfogadtam. :D
21/L
"Kicsi a mellem, mit csináljak?"
Egyet ne csinálj: sose viselj olyan fehérneműt, amiben bagyobbnak látszik. Nincs annál rosszabb, mint amikor várod a csodát és képedbe kapsz valami egész mást. Úgy értem, nincs baj ezzel, sokan szeretik, de ha azt akarod, hogy olyan barátod legyen, aki ezt szereti és nem olyan, aki csak elfogadja, akkor ne bűvészkedj a melltartókkal.
Nekem is ekkora és már tudom,hogy nem fognak nőni,max ha terhes leszek egyszer.
Fogadd el,mást nem tehetsz.Én ennyi centivel 53-4 kg vagyok,úgy vettem észre,hogy mikor ezt a kilót magamra szedtem,mert soványabb voltam,akkor a melleim is nőttek.
Amúgy már párszor olvastam,hogy a hideg-meleg zuhany fokozza a vérkeringést,ami kicsit talán segíthet..én próbáltam,vagyis szoktam alkalmazni,de kutya fülét sem ér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!