Nagyon kicsi a mellem, fog ez még változni? :/
A velem egyidős vagy fiatalabb barátnőimnek, osztálytársaimnak, rokonaimnak szép formás alakja van és gömbölyű melle. Én 50kg vagyok, 159 cm és .. Szinte semmi. Ha hízok az a lábamra megy,kicsit narancsbőrös is vagyok ott emiatt, de a mellem az semmilyen . Épp hogy van, szó szerint. Elkap az irigység amikor a többi lányt meglátom, aztán magamat. A barátom azt mondja őt nem zavarja mert nem szereti a nagy melleket, de ez nem kicsi .. Ez nagyon kicsi :S majdnem hogy lapos vagyok és nem hiszem hogy őszintén ez tetszene neki is. Van rá esélyem hogy még nőni fog? :S
17 L
ha 17 vagy akkor még simán :)))
nekem is utána nőttek meg, nem kicsit.
Nem biztos, nekem ugyanakkora, mint 17 évesen, és nekem is kicsi van. Van ennél nagyobb tragédia is a világon, úgyhogy nem kell izgulni.
24N
Változhat mivel még fejlődésben vagy jó pár évig. De fontos az egészséges életmód, mozgás is ahhoz hogy normálisan fejlődj. A narancsbőrös comb azt mutatja hogy valamit nagyon nem jól csinálsz...
Ha meg a barátod azt mondja tetszik neki a kis melled akkor hidd el, mert elég sok pasinak az tetszik, nincs semmi különös ezen. Nem óriási mellektől lesz szebb senki.
Én is szeretem, ha egy lánynak kicsi a melle. Az olyan izgató :$
Egyébként meg legalább a szerelmednek higyj már, kérlek... ha másnak nem is hiszel, legalább arról, akinek a mindene vagy, ne hidd azt, hogy hazudik.
Egyébként szerintem ezt meg olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!