Kicsi tömör szám van. Csak plasztikai műtéttel lehet nagyobb és szélesebb szám? Vagy fog még változni az idő során?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és kicsi a szám. Hasonló szájat szeretnék mint amilyen Palvin Barbinak van. Esetleg valami trükk?2014. jan. 10. 16:48
1/4 anonim válasza:
Vannak szájfények, amik "bizsergetősek" , vérrel telítettebbé teszik az ajkaidat. Az is segít, ha napi egy-két alkalommal átdörzsölöd fogkefével. Persze "szopós kacsaszád" nem lesz tőle. És az idővel is változhat, de ha ezt örökölted, és drasztikus változást szeretnél, vagy lemondasz róla, vagy plasztika..
2/4 A kérdező kommentje:
A családba senkinek sincs olyan szája mint nekem nekik olyan van amilyet én szeretnék...:S
2014. jan. 10. 21:06
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. De 14 évesen áruld már el, hogy miért gondolkozol plasztikai műtéten? Egy csomót változol még. A másik meg, hogy valahogy látszik, ha valaki plasztikáztat, helyedbe nem tenném! Ha meg mégis akarod, akkor várj még bőven, és majd tedd fel magadban a kérdést kb. 20 évesen.
Egyedi vélemnyem meg az, hogy nekem kicsit sem tetszik a plasztika, természetes szebb. (persze van 1-2 olyan dolog, amitől valaki szép lehet, beleértve valami genetikai hiba, vagy baleset meg stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!